VÍME PRVNÍ: Miloš Z. je z planety Chrchel!

Pokud nejste v kómatu, po lobotomii nebo naprostí mimoni, určitě jste už slyšeli ono vaginální extempore z Lán. I my ho slyšeli. A pak nás to trklo! Člověka by něco takového přece nenapadlo, Miloš je mimozemšťan! Opravdu! Po intenzivním pátrání se nám podařilo zjistit, že hlava státu nepochází ze Země, nýbrž z planety Chrchel.

Miloš Z., jako osoba veřejně činná, už natropil skandálů nepočítaně. Provinil se proti etiketě, slušným mravům, státním zájmům a bůh ví čemu ještě. Stihl pourážet věřící, všechny, kteří s ním nesouhlasí, i ty, kteří souhlasí, ale nedávají to najevo dostatečně okázale. S redaktory a novináři mluví jako s idioty (neříkáme, že si to někteří opravdu nezaslouží), zbytek obyvatel za kretény alespoň považuje – ostatně jen kretén by mu toleroval všechna faux pas, nadšeně mu tleskal a ještě ho zvolil do čela státu, takže na tom možná něco bude. Ale dost skuhrání, kdo je vlastně Miloš Z.?

Zrození: Zemanem už na Chrchelu

Miloš se narodil na planetě Chrchel. Jako všichni Chrchelané je hermafroditem. Jeho otcomatka se jmenoval/a Hovno Psí, byl/a také obojetníkem a patřil/a k planetární šlechtické vrstvě zemanů. Už od mala Miloška učil/a tajům diplomacie, vládnutí a politického intrikaření. Vyplatilo se…

Miloškovo rodné jméno znělo Kunda Psí. Vzhledem k jeho hermafroditismu bylo akceptovatelné říkat mu všemi rody: ta Kunda, ten Kunda a dokonce i to Kunda. Miloš byl prostě Kunda na všechny způsoby. My se však v rámci zjednodušení držme mužského rodu. Až do svých šesti let mohl malý Kunda hovořit o idylickém dětství. Pak přišel ten osudný den.

Chrchelané jsou hrozbou, zničte je!

Na planetu Chrchel zavítala expedice biologů korzujících vesmírem v hledání nových forem života. Standardně tito vědci ostatní živočišné druhy jen pozorovali, případně pořizovali dokumentaci, tentokrát to bylo jiné.

Tvorové na planetě Chrchel jim naháněli hrůzu. Jejich arogance, rozpínavost, sebestřednost a netolerance k jiným druhům i ostatním jedincům vlastního druhu, ale také skutečnost, že se dokázali množit jen prostřednictvím sebelásky, to všechno bylo nesmírnou hrozbou pro zbytek univerza. Více informací bohužel chybí, proto nevíme, co dalšího biology tolik vyděsilo (ačkoli díky chování Miloše Zemana máme jistou představu). Jisté je jen to, že planeta Chrchel byla zničena a biologové si oddechli. To ovšem netušili, že jeden Chrchelan vyvázl. Byl to malý Milošek! V záchranném modulu ho na poslední chvíli vystřelil ke hvězdám jeho rodič Hovno (tuhle story později s úpravami použil autor Supermana). Kunda letěla k Zemi…

Kunda Psí alias Miloš Z. kolonizuje Zemi, lidé jásají!

Nebudeme vás nudit dojemným příběhem manželů Zemanových, kteří se nezalekli a malého mimozemšťánka vychovávali jako vlastního. A také si ho pojmenovali. Právě díky nim se Kunda stala Milošem, Milošem Z. Pro fanoušky posledního z Chrchelanů připojujeme jeho stručné BIO:

Kdo je Miloš Z.?

Rodné jméno: Kunda Psí

Pozemské jméno: Miloš Z.

Rodná planeta: Chrchel

Aktuální bydliště: Hrad

Děti: Točí péčko

Poznávací znamení: Becherovka + cigáro

Největší úspěch: Lidmi opovrhuje, stejně ho zvolili (kreténi)

Koníčky: Kolonizace planety Země, Becherovka, Vysočina

Úhlavní nepřítel: Václav Klaus (další mimozemšťan, tentokrát z planety Pe-Ro)

Tolerovaní jedinci (přátele nepotřebuje): Všichni, kdo uznávají jeho svrchovanost…a taky jeho mluvčí, pan O. – píše mu totiž omluvenky

Oblíbená kniha: Nečte, všechno ví

Hodnosti a tituly: Řád vzorného chalupáře, Chrchelanský kníže, Prezident Kunda, Promovaný fabulátor a Vrchní imperátor

Slabiny: Alkohol – podle množství v krvi akutní regrese k nižším živočišným formám (jednobuněčné organismy, prvoci…)

Pohlaví: Hermafrodit

Památný výrok: „Kunda sem, Kunda tam!“ – Miloš Z. © 2014

Proč to všechno dělá: Chce se zapsat do análů, má je rád

Poznámka redakce: jakákoli podobnost s realitou je čistě náhodná.

Autor: Josef Tílko

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Vtipné hlášky z pohřebních síní

Comebacky kapel, které se povedly