Producent vysvětlil, proč někteří herci na setkání Přátel chyběli

Britský producent a režisér Ben Winston osvětlil několik nejpřekvapivějších absencí v dlouho očekávaném setkání Přátel, které se vysílalo na konci května.

setkání přátel

Zatímco fanoušci byli nadšeni ze setkání Přátel, že se Jennifer Anistonová, Courteney Coxová, Lisa Kudrowová, Matt LeBlanc, David Schwimmer a Mathew Perry po sedmnácti letech opět sešli, mnozí byli naštvaní, že ve speciálu HBO chyběli Paul Rudd a Cole Sprouse. První jmenovaný hrál Phoebina manžela Mikea Hannigana. Cole Sprouse si zahrál Rossova syna Bena.

Příliš mnoho herců a málo času

Absence těchto hvězd však byla způsobena pouze načasováním srazu, který prý byl jediným večerem v roce, kdy se všech šest hvězd sitcomu mohlo zúčastnit. Proč se srazu nezúčastnili, Winston vysvětlil takto: „Nemohli jsme tam mít úplně všechny, protože show trvá jen hodinu a 45 minut.

Museli jsme mít na paměti, že hlavní jádro seriálu se točí okolo šesti herců. Takže nemůžete mít příliš mnoho dalších hostů, přestože v Přátelích samozřejmě v průběhu let hrály stovky úžasných lidí. Bohužel jsme tam prostě nemohli dostat všechny.“

Ale nešlo jen o časovou dotaci programu. Svou roli sehrála také celosvětová pandemie koronaviru. Vzhledem k omezenému mezinárodnímu cestování a přísným karanténám se natáčení nemohli zúčastnit všichni, kteří by se na obrazovce chtěli objevit.

Někteří další pak natáčejí, a tak jsou uzavřeni v podobné sociální bublině, jakou znají profesionální sportovci. Štáby jsou v takovém případě kompletně odříznuty od okolního světa, aby na natáčení nikdo nemohl zatáhnout infekci.

Rudd i Sprouse točí

A to mohl být právě hlavní kámen úrazu, který zabránil účasti zmíněné dvojice. Rudd totiž aktuálně natáčí film Ant-Man and Wasp: Quantumania, a to mimo Spojené státy. Sprouse pro změnu ve Vancouveru točí oblíbený seriál Riverdale, ve kterém má dokonce jednu z hlavních rolí.

Ani jeden si bohužel nemohl kvůli jedinému večeru udělat výlet do Kalifornie, kde se natáčel původní sitcom a jeden z nejlepších seriálů všech dob i opětovné setkání po letech.

FOTO: dailymail.co.uk

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Bena ze seriálu Přátelé hrála řada dětí, hlavně Cole Sprouse

Kdo jsou nejlépe vydělávající herci roku 2020?