Katy Perry má volno, tráví ho s rodinou

Popová hvězda Katy Perry tento týden ukončila další sezónu v roli porotkyně soutěže American Idol. Ta je obdobou pořadu, který se u nás vysílá jako Česko Slovenská SuperStar. Díky tomu mohla zpěvačka trávit více času s dcerou Daisy Dove, kterou má se snoubencem, hercem Orlandem Bloomem.

Katy Perry

Při vzpomínání na 19. sezónu Idolu s moderátorem Ryanem Seacrestem Perry prozradila, že Daisy za svých krátkých devět měsíců dosáhla hned několika významných milníků.

Povídání o dceři i porodu během pandemie

„Už se sama plazí a má jeden zub,“ pochlubila se Perry v páteční epizodě pořadu On-Air with Ryan Seacrest. „Ale sotva se prořezal.“ A jako správná hrdá matka k tomu dodala: „Vypadá vlastně něco jako jeden z mých zubů. Nahoře mám docela dobré zuby, ale kdybyste viděli, jak doopravdy vypadají moje spodní zuby… Jsou trochu zajímavé. Nejsou moc hezké, ale myslím, že mají charakter,“ dodala se smíchem.

Během rozhovoru přišla řeč i na porod. Perry rodila uprostřed celosvětové pandemie koronaviru, což podle ní mělo jednu velkou výhodu: „Být doma s dcerou bylo v mnoha ohledech požehnání. Věnovala jsem se jen jí a bylo mi jedno, co se kolem děje. A že se vlastně nikam nesmí. Ale už toho bylo dost! Všechno se změní 15. června,“ připomíná velké rozvolňování, na které se Spojené státy mohou těšit v polovině měsíce.

Katy Perry v Las Vegas

„A v prosinci už budou lidé řádit,“ dodala Perry v narážce na svou nadcházející show v Las Vegas nazvanou Play. Během té jí čeká série vystoupení v hlavním městě hazardu. První vystoupení by mělo proběhnout 15. prosince, následovat je bude dalších tucet představení, z nichž poslední je na programu 15. ledna.

A pokud vše půjde podle plánu, další reprízy Play se odehrají v březnu příštího roku. Vstupenky na představení jsou v prodeji již teď a zakoupit je mohou také fanoušci, kteří nežijí ve Spojených státech.

FOTO: dailymail.co.uk

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Katy Perry během koncetru znemožnila svého fanouška

KATY PERRY A LENNY KRAVITZ NA SUPER BOWLU. TO BYLA JÍZDA!