Cindy Crawfordová oslavila výročí svatby ve velkém stylu

Cindy Crawfordová a její manžel, podnikatel Rande Gerber, oslavili v sobotu 29. května 23. výročí svatby.

cindy crawfordová

Legendární supermodelka Cindy Crawfordová při této příležitosti sdílela na Instagramu láskyplnou vzpomínkovou sérii, která zahrnovala i fotografii z jejich bahamské svatby v roce 1998. „Tato noc před 23 lety byla kouzelná… A ty jsi stále ten pravý! Šťastné výročí! Miluji tě @randegerber,“ rozplývala se bývalá modelka v popisku. Na fotografii si pár vášnivě hleděl do očí, zatímco tančil naboso.

Vzpomínka nejen na svatbu

Své sliby si Cindy Crawfordová s Gerberem vyměnili během soukromého obřadu na pláži v Ocean Clubu v Nassau na Bahamách před zraky asi 90 VIP hostů. Na jednom z nově zveřejněných snímků ze svatební hostiny měl dnes 59letý Gerber přes černé kalhoty rozepnutou bílou košili, zatímco o čtyři roky mladší Crawfordová byla oděna do minišatů.

Protože na snímku chybí další hosté, ale i doprovodná kapela, vypadá to, že si novomanželé vyrazili zatancovat uprostřed noci.

Při oslavách společného výročí poslal Gerber své milé aranžmá z jejích oblíbených květin, které jeho žena ukázala na fotografii zveřejněné na svém InstaStory. „Po 23 letech mě dobře zná! Děkuji za mé oblíbené barevné růže na oslavu našeho výročí!“ napsala hrdá matka devatenáctileté dcery Kaiy a jednadvacetiletého syna Prestona v horní části snímku.

Fotku květin zveřejnil také na svém InstagStory také Gerber. Doplnil ji černobílým videem, na němž Crawfordová dovádí na pláži, s titulkem: „Toto je tajemství šťastného manželství. Ať je to zábava. Šťastné výročí.“

Také devatenáctiletá dcera Kaia, která se již sama prosadila jako princezna přehlídkových mol, se na sociálních sítích podělila o upřímnou poklonu svým rodičům. „Mám takové štěstí, že mám ve svém životě tento příklad opravdové lásky,“ napsala pod titulkem fotografie, na níž jsou její rodiče v romantickém objetí.

FOTO: dailymail.co.uk

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Producent vysvětlil, proč někteří herci na setkání Přátel chyběli

Raperka Nicki Minaj představila fanouškům svého osmiměsíčního syna