Raperka Nicki Minaj představila fanouškům svého osmiměsíčního syna

Americká raperka Nicki Minaj tento týden oblékla svého osmiměsíčního syna do overalu Burberry a rozhodla se ho představit veřejnosti. Jak už je dnes u celebrit dobrým zvykem, využila k tomu sociální sítě. Konkrétně Instagram, kde má miliony sledujících. Osmatřicetiletá rapová diva má dítě se svým manželem Kennethem Pettym, který na videu malého chlapce drží, aby mohl stát.

Nicki Minaj

Malý Ninja?

„Nepokoušíš se dnes udělat všechno najednou? Hmm? Nesnažíš se dneska dělat všechno, protože tě všichni obtěžují? Měl jsi to, hmm?“ Rapovala malému synkovi Nicki Minaj. Poté změněným hlasem za syna glosovala, že „už toho má fakt dost“, a žádá všechny, aby ho „nechali na pokoji“. Jako by syn matce rozuměl, v té chvíli se opravdu začal vztekat.

Nicki, která zatím jméno svého syna nezveřejnila, před několika měsíci ve své rozhlasové show prozradila, že uvažovala o tom, že by mu dala jméno Ninja. V době, kdy Nicki ještě působila v undergroundu, měla hudební alter ego Nicki The Ninja. To se později, když se stala hvězdou světového formátu, objevilo i v některých písních.

Osobních otázek se nebojí

Nicki se o svém mateřství a porodu rozhodně nezdráhá hovořit veřejně. Krátce před Novým rokem na Twitteru v odpovědi na dotaz fanouška prozradila, že podstoupila přirozený vaginální porod s epiduralem. Porod prý trval dvě a půl hodiny. Na doplňující dotaz Nicki upřesnila: „Nejdřív epidural nepůsobil dostatečně na to, abych cítila, jak tlačím. Jakmile jsem cítila bolest, vytlačila jsem synka ven.“

Zatímco porod zvládla Nicki bez potíží, kojení pro ni není až tak snadné: „Ale kojení je velmi bolestivé. Odsávání taky. Ženy to dělají příliš snadné. Maminky jsou opravdu superhrdinky.“ Na mateřství se přitom Nicki Minaj dopředu připravovala. Už před lety se nechala slyšet, že zapracuje na svém životním stylu, aby se jí narodily zdravé děti. A má v plánu být dobrou mámou, která se na rozdíl od jiných celebrit o děti opravdu stará.

FOTO: dailymail.co.uk

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Jsou Jennifer Lopez a Ben Affleck znovu spolu?

Skandály britské královské rodiny. Nahlédněte pod pokličku