Jsou Jennifer Lopez a Ben Affleck znovu spolu?

Láska kvete v každém věku a rozhodně nerezaví. Dokládají to i nejnovější snímky popové superstar Jennifer Lopez (51) a charismatického herce Bena Afflecka (48).

Jennifer lopez a ben Affleck

Slavnou dvojici zachytili fotografové, jak se sluní na terase pronajaté vily v Miami, kam Jennifer Lopez poslední dobou jezdívá na víkendy a očividně i s charismatickým hercem jménem Ben Affleck. I když se slavná dvojice minimálně venku k sobě příliš neměla, jejich ležérní outfity dávaly jasně najevo, že ve vile společně přenocovali.

Zpěvačka měla na sobě vzdušné letní šaty, které by na veřejnosti jen těžko oblékla – nezdůrazňují totiž její ikonické pozadí. Bleděmodré šaty navíc na první pohled připomínaly noční košili klasického střihu, které se ve Spojených státech nosily až do šedesátých let minulého století.

Ben Affleck se pak na terase objevil s cigaretou a plechovkou limonády. Na sobě měl nevýrazné a nepříliš slušivé tmavé kalhoty a černé tričko.

Vrátí se Jennifer Lopez a BEn Affleck čili Bennifer?

Tato dvojice přitom na počátku tisíciletí tvořila jeden z nejslavnějších párů v showbyznysu. V letech 2002 až 2004 sledoval jejich milostné eskapády doslova celý svět a páru se v médiích přezdívalo Bennifer. Zdánlivě neotřesitelný vztah však přesto vydržel jen dva roky.

Zatímco Ben Affleck se po jeho rozpadu několikrát nechal slyšet, že Jennifer Lopez je pro něj uzavřená kapitola, zpěvačka dávala najevo, že by se případnému opakování aféry nebránila. A to přesto, že v prosinci 2003 musela zrušit svatbu jen tři dny před jejím konáním. Něco takového by přitom většina žen na jejím místě nikdy neprominula.

Dala se dvojice navzdory nepovedené svatbě opravdu znovu dohromady, nebo jde jen o krátkodobý flirt a letmou vzpomínku na dávné časy? Zkazky ze zpěvaččina nejbližšího okolí mluví spíše pro první variantu, a tak se fanoušci zřejmě mohou těšit na velký comeback Bennifer.

Uvidíme, jak se Affeck vypořádá s tím, že si Lopez v mezičase pořídila s exmanželem Marcem Anthonym dnes třináctiletá dvojčata.

FOTO: thesun.co.uk

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Nový Batman je Ben Affleck!

Lesbičky mezi celebritami: Smůla, tyhle jsou na ženy!