S čím vám pomůže jen nejlepší kámoš

I tak soběstačný živočich, jakým je chlap, si čas od času sám nepomůže. A příroda už to tak parádně zařídila, že funguje něco, čemu říkáme nejlepší kámoš. Kdy se bez něj fakt neobejdeme?

Nejlepší kámoši

Prachy

Ať to vaším uším zní jakkoliv, každý z nás se někdy v životě může ocitnout v momentě, kdy se mu jednoduše nedostává tolik peněz, kolik zrovna potřebuje. Rodině se leckdo stydí problém svěřit, ale nejlepší kámoš? To je sázka na jistotu. Nejen, že vám peníze ochotně rád půjčí (pokud teda nejste kamarádi z mokré čtvrti a nemáte do kapsy oba stejně hluboko), ale nebude se ani ptát proč je potřebujete. Ví totiž moc dobře, že za ty roky, co se znáte (a věřte, že nej kamaráda fakt v supermarketu nepořídíte), jste spolu prošli už tolik podobných situací, že v prvním momentě, kdy budete moci mu půjčený obnos vrátíte. Sám totiž od vás očekává to samé. A komu jinému byste chtěli půjčovat, když ne nejlepšímu kamarádovi.

Ženské

Tady není o čem. Trable s ženami vás i kámoše provází od patnácti a vždycky jste si s tím nějak poradili. Oba dobře víte, že řešit problémy toho druhého je vždycky jednodušší, než řešit svoje vlastní. A od čeho jiného asi jeden druhého máte? Minulost ukázala už několikrát, že když nikdo, nejlepší kamarád vám vždycky bude chtít ze všech sil pomoci. Koneckonců, pokud s někým něco máte, musí se s ní stýkat i on. A s nánou chce svůj čas trávit málokdo z nás. Co na tom, že je to přítelkyně kamaráda číslo jedna.

Bydlení

Tenkrát když vás vykopli rodiče vás u sebe nechal bydlet 3 měsíc a ani nemrkl. Dva roky zpátky, když ho vykopla z bytu jeho ex jste neváhali a ubytovali ho na dlouhé týdny u sebe. A o tom to vlastně celé je. Samozřejmě jste spolu propili bezpočet večerů a víte o tom druhé prakticky všechno. Ale vždycky víte, že může přijít problém podobného charakteru a máte se na koho obrátit. Váš i jeho gauč jsou tomu druhému zkrátka vždycky k dispozici. K nezaplacení.

Nejlepší kamarád je zkrátka zlatá cihla, kterou máte vždycky ve svém nouzovém trezoru. Kamarádů může mít člověk spousty, ale ten nej může být jen jeden. Nebo máte jiný názor?

Autor: redakce

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

6 způsobů, jak získat vysněný job

Kde rozhodně nedělat pánskou jízdu