Proč se opít raději ve všední den než o víkendu? To je jasný kámo!

Alkohol je metla lidstva. Ovšem mi v redakci tuze rádi zametáme. Ale určitě ne o víkendu! Pití v týdnu je disciplína, které velmi rádi holdujeme. A proč?

Adrenalin

Co si budeme vyprávět, je to prostě úplně jiný zážitek. Jako národ alkoholiků vyrážíme do barů a putyk se samozřejmostí nám vlastní víkend co víkend. Ovšem v týdnu? To je jiná liga. Všichni chodíme do práce, živíme rodiny, platíme hypotéky a bla bla bla. Ale umět se u toho vypít je vrchol umění. Speciálně pokud doma čeká žena nebo přítelkyně. V úterý to má prostě úplně jiné grády. Zejména tedy ve středu ráno.

Konkurence nulová

Cože? Kde? Jaká? Každý posera z okolí se zničí v pátek nebo v sobotu, a pak celý týden seká latinu. Ale v týdnu? V každém baru budete za speciálního hosta. Obzvlášť v momentě, kdy obsluha zjistí, že se zdržíte déle než na dvě piva po práci. Ostatně, když se kolem sebe rozhlédnete, moc toho neuvidíte. Co byste taky chtěli? V týdnu bary ve švech nepraskají. A to je prostě výhra!

Zkouška kámošů

Jasně že pít nepůjdete sami (a běda vám, jestli ano)! Ale s kým teda propít všední večer? No věc je zcela jednoduchá. Je to prostá zkouška toho, jestli někdo kamarád je, nebo není. Pokud máte ty skutečně opravdové, pak ani ve všední den v hospodě sami nezůstanete. No a kdyby náhodou takoví nebyli, tak v baru jistě narazíte na někoho s podobným osudem. Samostatné popíjení je tak leda předplacená jízdenka do Bohnic k Nešporovi. A to fakt nechcete!

Úspora za zodpovědnost

Ať chcete nebo nechcete, dříve nebo později vás během večera dožene zodpovědnost. Zítra přece vstáváte do práce a nemůžete tam být pod obraz, protože žena, děti, atd. No jo! Ale ne vždy vás ta zodpovědnost dovede až domů. Pokud ano, tak si gratulujte, protože majlant rozhodně neutratíte. No a pokud ne, tak si ráno stejně vezmete v práci volno a v takovém případě se to jako všední pití rozhodně nepočítá! Za trest v pátek nástup! Dobře vám tak!

Jestli se vám to podaří, tak bacha na kamery v obchodech, až si půjdete pro další flašku na cestu domů. Tenhle mladík ve videu na to evidentně zapomněl. A proto si vysloužil titul: Nejopilejší muž. Docela mazec. 🙂

Autor: Amon Surtur

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jaký vám sedí alkohol? Otestujte se!

Paříme bez alkoholu. Někteří to umí.