Jak zapařit bez alkoholu? Těžko, ale jde to!

Někdy takové situace v životě nás pařmenů nastanou. Tedy chuť jít kalit, ale přitom z různých důvodů bez možnosti se napít. Ať už za to může cokoli, nic není ztraceno. Tady je návod.

Kalba s přidanou aktivitou

Zvou vás vaši známí na „pasivní“ kalení do hospody? Zkuste je přemluvit na změnu lokálubowling bar, hospůdka s minigolfem nebo klub, kde hraje vaše oblíbená banda. Zkrátka kamkoliv, kde vaši pozornost nebude zaměstnávat jen rychlost barmana, s jakou vám servíruje oblíbené nápoje, ale libovolná „přidaná“ aktivita. Když se jí budete dostatečně věnovat, večer vám uteče jak voda i s pěti sodovkami na účtě.

Nealko-pivo? Ideální placebo

Samozřejmě funguje jen v případě, pokud jste pivař. Specielně točené nealkoholické pivo dokáže i v poctivém notorikovi vzbudit kýžený „placebo“ efekt, při kterém si pocit opilosti dokážete tak nějak vsugerovat. A to i když vaši spolustolovníci do sebe synchronizovaně s vámi sází jednu dvanáctku za druhou. Navíc na rozdíl od různých sladkých bublinkových shitů se nealko-piva v podstatě nemůžet přepít.

Místo alkoholu obžerství

Máte kromě pití rádi i dobré jídlo? Nežinýrujte se. Rozhodně ne kvůli dietě nebo penězům. Během několikahodinové kalby vaši přátelé dostanou „díky“ alkoholu do těla daleko více kalorií než vy s tříchodovou večeří (OK, možná ne, ale alespoň si to můžete nalhávat) a ani s útratou na tom nebudou o moc lépe, zvlášť když se rozjedou. Takže se v klidu zsi dejte utopence jako předkrm, smažák ála hlavní jídlo a palačinky jako dezert. Než se nadějete, je tu zavíračka a ty piva a panáky člověku ani moc nechyběj, nebo?

Zaměřte se na ženy

Jasně – u pánských jízd tohle moc fungovat nebude. Ale pokud se v partičce kaličů vyskytne aspoň jedna bratelná žena (ideálně víc než jedna), zaměřte veškeré komunikační schopnosti svého střízlivého mozku na ní. Sebevědomí opilci kolem vás přeci jen časem s velkou pravděpodobností dosáhnou stadia trapnosti – ať už obsahem mluvy či zhoršenou artikulací – a pak se snadno s nealko nápojem v ruce stanete pověstným jednookým mezi slepými.

Je vám to málo? Pak možná radši zůstaňte doma a počkejte na alkoholicky příznivější období. Přesto nás zajímá – jste schopní dát večírek i bez pití?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Ferrari. Králové na čtyřech kolech

Proč jsou domácí večírky lepší než pařba v klubu