Paradoxy českých TV stanic. Tohle nám hlava nebere!

Čeho se někdy v českých TV člověk dočká, to skutečně nepobíráme! Přece to nemůže nikdo normální sledovat! Nebo?

Ladislav Hruška

Láďa Hruška

Asi nemá význam ho dlouhosáhle představovat. Píšeme o něm víc než dost. A rozhodně to není o nějakém hejtování z naší strany. Láďa prostě dělá svou práci a dává lidem to, co chtějí. Ale proboha kdo to může chtít? Kdo? Redakční nástěnka už je notně obouchaná od našich čel, ale stále nerozumíme!

Nekonečné seriály

Všechny ty ordinace, ulice, cesty tam a zpátky….proboha! My samozřejmě víme, že nikdo z vás to nesleduje, ale sakra! Musely by na to přece koukat všechny ženské, a ani tak to přece nemůže stačit! Vždyť je to jedna zoufalost vedle druhé! A přece to jede dál a dál. Proč?

Reklamy

Tak tohle je vážně extrém. Pomalu přestáváme chápat, proč ten nekonečný teleshoping přerušují kousky filmů. Raději si pořídit placené kanály, než sledovat stále dokola, co je kde levnější a po které kytce má vonět váš toaleťák! A to se vyplatí!

Zprávy

Jedno na které stanici. Bez potoku krve, několika tragických nehod, okradených babiček a odložených štěňat se to prostě neobejde. Ještě tak válečný konflikt, to by nám prošlo. Ale co se kolem nás doopravdy děje zásadního je třeba zjišťovat úplně někde jinde a jinak.

Nesmyslné stanice

V dnešní době asi není nic těžkého si zřídit vlastní TV kanál. V opačném případě nám vysvětlete, jak je sakra možné, že je někdo ochoten zapnout něco jako je třeba televize Šlágr. U jejího sledování se nám nejenže otevírá kudla v kapse. Ona nás dokoce zuřivě bodá do stehna, jaké je to utrpení, na to byť pár sekund koukat. To opravdu někdo myslí vážně?

Očividně ano. Nesmyslů v českém vysílání najdete jistě pěknou řádku i sami. Neváhejte se s námi o ně podělit. Utrpení se snáší lépe, je-li sdíleno!

Autor: Amon Surtur

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Česko zachvátila hruškománie. Jak to?

Největší hudební odpady roku 2014