7 důvodů, proč milujeme telku

Telka! Do háje, to je ale vynález! Milujeme ji, chceme ji – NONSTOP. Proč? Máme k tomu sedm ale opravdu dobrých důvodů. Stejně jako vy!

Rok 1928, oproti dnešku už téměř pravěk, kdy došlo k prvnímu televiznímu vysílání prostřednictvím telefonní linky, by měl být oslavován. Telka je prostě klasa.

Podle jednoho britského průzkumu se 39 % z nás na ni dívá radši než na vlastní milenku. V čem je ta elektro kráska lepší? Proč ji tak milujeme? Důvodů je sedm. Naprosto kultovních, pravdivých a navždy platných.

1. Restartuje a dobíjí

Fotbal, hokej, porno, dokumenty, a no jo, i pořady o vaření nebo rybaření. Je to odreagování jako prase! Jen otevřete pivo a necháte se gumovat. Paráda!

2. Navrhuje témata

S ní, tou božskou a nenahraditelnou, málokdy šlápnete vedle. Umí pobavit i zachránit, když mladá pořád mluví jen o svých problémech v práci. Nemáte sílu změnit téma? Telka to udělá za vás. Jen přepnete na zprávy nebo kanál o bydlení. Okamžitě se nabídne šance, aby se to její krandání stočilo jinam. „Lásko, vidělas ty skvělý tapety, co tam ty kolíci lepí v obýváku?“ Pořád lepší než poslouchat o menstruaci, nebo sdílet trapné ticho.

3. Je skvělou záminkou

Jsou dny, kdy máte sex. Pak jsou ty ostatní, kdy o něm jenom sníte. Už zase by chtěla jít spát? Takticky se zmíníte, že máte náladu „být s ní“ a dívat se na film – ideálně romantickou komedii, která zabere asi jen na 99 %. Stačí půl hoďky vydržet a zahájit taktický manévr (pohlazení ve vlasech). Víme, kozičky jsou níž, ale v zájmu úspěšného tahu na branku se u té telky musí pomalu!

4. Inspiruje

I když je bedna většinou plná samých hovadin, najdou se i případy, kdy do toho mozku opravdu nacpe něco užitečného. Za všechno a všechny jmenujme eroťáky nebo kanály plné zábavy a koníčků. Tuning? Ó, Bože, takhle by ta kára měla vypadat!

5. Občas funguje i jako párovač

Práce na směny je fakt otrava. Ona dělá, vy děláte, času málo, energie ještě míň? Nikdo nechce nic řešit. Jen si sednou před bednu, chvíli do ní civět a jít spát. Prostě v momentě posledního tažení je ta telka jedinou příležitostí, kdy se v míru můžete potkat.

6. Šetří prachy

Doba je zlá. Někdy není ani na to pivo. A když je, platí pravidlo číslo jedna, ALE..! Nějaká ta kultura, teda film, se hodí vždycky. Popcorn si uděláte v mikrovlnce, nemusíte nikam dojíždět a ještě si otevřete lahvinku bez rizika ztráty papírů. Ušetříte. Všechno.

7. Dá se i vypnout

Mít v ruce ovladač a pár hodin denně surfovat po satelitních nebo kabelových vlnách, je základní potřebou každého chlapa. Je zbytečné televizi vypínat, ale když už nedávají ani to péčko, stačí jeden pohyb prstem a ona usne. Kdo tohle může říct o svojí partnerce? Navíc ta nikdy lačně nečeká, až jí znovu jedním ťuknutím vrátíte život. Má totiž svůj. Bohužel.

A co na telce obdivujete vy?

MOHLO  BY VÁS ZAJÍMAT

Slovník pojmů pro pořádnýho kulťáka. Uč se!

Poprvé v bordelu. Připrav se na tohle!