Rocker Noel Gallagher nestárne, paří až do rána

Britského rockera Noela Gallaghera, bývalého člena populární kapely Oasis, přistihli fotografové, jak ve tři hodiny ráno odchází z jednoho z londýnských klubů. Po boku ale neměl svou manželku. V náručí svíral krásnou herečku a modelku Galu Gordonovou.

Noel Gallagher

Zatímco Noel Gallagher na konci května oslavil čtyřiapadesáté narozeniny, Gordonové je čerstvě třicet. A rozhodně nejde o náhodnou známost. Gordonová, která jinak příliš rolí nezískává, si nedávno zahrála ve videoklipu k jedné z Noelových písní We’re On Our Way Now. A v tomto případě šlo dokonce o roli hlavní, pokud můžeme o něčem takovém mluvit i u hudebních videoklipů

Procházka s modelkou, pak procházka z manželkou

Dvojice se lehce potácela londýnskými ulicemi, které po konci protikoronavirových restrikcí postupně znovu ožívají. A ze snímků je jasně patrné, že nejde jen o kolegy, kteří se náhodou potkali ve stejném klubu. Po několika objetích a polibcích se dvojice roztrhne a každý odchází jiným směrem. Jen o chvíli později se ovšem Noel Gallagher objeví na úplně stejném místě s jinou ženou.

Tentokrát je to ovšem jeho manželka Sara McDonaldová, se kterou letos oslaví už desáté výročí. Pokud McDonaldová ví o tom, co její manžel dělal jen před několika desítkami minut, nedává to na sobě nikterak znát. Naopak, v ranním chladném počasí se McDonaldová k manželovi přitulí a společně odcházejí domů.

Hořkých deset let

Zatímco manželství Noela a Sary vypadá i navzdory poslední aférce jako šťastné, uplynulá dekáda rozhodně nepatří k nejlepšímu období rockerova života. Rozpad Oasis totiž odcizil i bratry Gallagherovi, kteří spolu už od roku 2009 nemluví. Fanoušci tak museli oželet nejen společné koncerty, ale také album největších hitů Oasis, které mělo letos vyjít.

Bratři se však neshodli ani na tom, jaké písničky a které raritní nahrávky by měla deska obsahovat, a tak z jejího vydání nakonec sešlo.

FOTO: thesun.co.uk

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Zaplatí Cristiano Ronaldo miliardové odškodné za údajné znásilnění?

Luxusní rezidence Miley Cyrus hraje všemi barvami