Luxusní rezidence Miley Cyrus hraje všemi barvami

Jako od maminky! To platí v případě luxusní rezidence popové superstar Miley Cyrus doslova. Vilu v Los Angeles totiž zpěvačce vyzdobila a upravila její matka, interiérová designérka Trish Cyrus.

miley cyrus

Zatímco matka vyznává spíše styl inspirovaný subkulturou hippies a psychedelickými směry šedesátých a sedmdesátých let, Miley Cyrus má doma „pořádný rokenrol“, jak přiznala Trish architektonickému magazínu Architectural Digest.

Nic není napořád

Miley prý miluje barvy, zejména ty jasné a zářivé. A taky extravagantní doplňky, které pochopitelně musí hrát všemi barvami. Zpěvačka má doma třeba židle ve tvaru úst, které vyplazují jazyk. Židle, připomínající ikonické logo kapely Rolling Stones, jsou v místnosti s výrazně vymalovaným stropem s abstraktními motivy.

Matka i dcera přitom ctí zásadu, že nic by nemělo být stálé a neměnné. Každou změnu je možné vrátit nebo předělat. A tak se interiér rezidence neustále mění. Pro Miley i Trish je to napůl hra a napůl nutkavá touha neustrnout na místě. Obě se interiérovými úpravami realizují i v době koronavirových restrikcí, které výrazně zasáhly do programu zpěvačky i její matky.

Šest ložnic a sedm koupelen

Sídlo Miley Cyrus přitom nabízí celou řadu příležitostí k experimentování. Dům, jehož půdorys je více než 600 metrů čtverečních, v sobě mimo jiné ukrývá šest prostorných ložnic a hned sedm koupelen. Každá ložnice pak má svůj vlastní styl. A stylově upravené jsou také další pokoje. K nemovitosti patří i venkovní bazén.

Poněkud fádně pak působí kuchyně, která se inspiruje „obyčejným“ rurálním stylem. Miley se ovšem spíše než v kuchyni zdržuje v prostorné jídelně. A ta je opět barevná – bílý stůl doplňují zebrované židle a různě tónované doplňky. Nejoblíbenější místností slavné zpěvačky je ovšem salónek s leopardí tapetou a velkým portrétem Miley na zdi.

miley cyrus rezidence
Rezidence hraje všemi barvami. (foto: usmagazine.com)

FOTO: usmagazine.com

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Miley Cyrus mu řekla tvrdou pravdu, on si odstranil všech 29 jejích tetování

Kam celebrity nesmí: Proč některé země udělily hvězdám filmu a muziky zákaz vstupu?