Seriálová hvězda našla ve svém době stalkera!

Některé celebrity by pro pozornost médií a svých fanoušků udělaly doslova cokoli. Jiné si naopak své soukromí chrání, seč jim síly stačí. Britská seriálová hvězda Denise Welchová se po svém nedávném zážitku rozhodně zařadí do té druhé kategorie.

seriálová hvězda

Ve svém domě tato seriálová hvězda totiž narazila na vetřelce. V první chvíli si pochopitelně myslela, že se jedná o zloděje, který se rozhodl luxusní nemovitost vykrást. Na muže zavolala policii, zatímco se s manželem Lincolnem Townleym zamkla v jiné místnosti.

Krást nechtěl

Skutečnost však byla podstatně peprnější. Welchová totiž neměla ve svém domě obyčejného zloděje, ale jednoho ze svých skalních fanoušků, který je televizní a divadelní herečkou už dlouhá léta doslova posedlý. Dodejme, že ač Welchová na svůj věk nevypadá, letos jí bude třiašedesát.

V době příjezdu policie byl vetřelec klidný a nejevil žádnou snahu cokoli odcizit nebo utéct. Přestože byl z neznámého důvodu ozbrojen kuchyňským nožem, mužům zákona se nikterak nebránil. Nechal se odzbrojit a zadržet. Už při prvním výslechu přitom bylo jasné, že se nejedná o zloděje, ale stalkera, který seriálovou hvězdu v poslední době pronásleduje.

Doma se i tak cítí bezpečně

Welchová pochopitelně zdaleka není první celebritou, která by měla potíže se stalkery. Na rozdíl od jiných osobností ovšem bere celou věc s nadhledem a nechce ji příliš rozmazávat. Jednání takových stalkerů totiž zpravidla nemívá žádnou logiku, stejně jako často není možné jednoznačně odhalit, z čeho obsese pramení.

Seriálová hvězda, respektive herečka se jen nechala slyšet, že se navzdory nečekané návštěvě cítí ve svém době v bezpečí. S internetovými trolly se však od svého vítězství v reality show Celebrity Big Brother potýká stále častěji. A je také možné, že i její stalker bude mít následovníka.

Welchová tak alespoň provedla několik drobných úprav, které by měly podobným vetřelcům zamezit vstup nejen do domu samotného, ale také na pozemek.

FOTO: thesun.co.uk

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Nový level stalkingu. Takhle se kazí fotky! (28 snímků)

Kyberstalking. Jaké jsou fungující triky kyberstalkerů, kde na ně narazíte a jak se bránit