Nejlepší bukva-káry. Troufnete si taky?

Rok co rok řeší gayové stejný problém, jako my všichni ostatní. Jaké si koupím auto? Aby odráželo moji duši, abych si s ním rozuměl a mělo spoustu přihrádek na kondomy. A aby potahy sedadel seděly k mému kloboučku. Máme řešení: podle typu gaye vybereme auto. (Nic proti gayum.)

Nebo při výběru auta řešíte jiné problémy? No pak jste asi málo gay a máte to mnohem jednodušší. Co typ gaye, to jiné auto. Připravili jsme výběr dokonalých aut pro 5 typů gayů.

Stylař

Znají ho všichni pracovníci marketingu. Buď marketing přímo řídí, nebo je minimálně tiskový mluvčí. Vždy chodí vzpřímeně, v nažehlených košilích, v kapse iPhone 6, na ruce Apple Watch. Vystříhané vlasy kolem uší a výrazně asymetricky ulíznutá pěšinka. Používá slova jako rebranding, meeting a jednou týdne má call s centrálou v Německu. Dovolenou tráví v Thajsku.

Ideální auto: BMW 3. Ve firmě mu sice nabídli služební Oktávku, ale ta by mu sebrala body na image u jiných gayů. Takže byť má auto menší, méně pohodlné a mnohem dražší, tak doplňuje jeho osobnost.

Mladý umělec

Je sice teprve studentem posledního ročníku UMPRUMu, ale už pravidelně pořádá výstavy, na kterých ukazuje svá umělecká díla. Všímá si detailů, které nikdo z nás normálně nevidí, jako je třeba zajímavé osvětlení nápisu na budově, nebo ležérně rostoucího stromu. Rozhodně popírá, že by byl hipster, stejně jako jeho fousatí kamarády, se kterými se schází na Náplavce.

Ideální auto: Saab 9-5. Švédský vůz, který se už dlouhá léta nevyrábí, byl vždycky symbolem avantgardy, alternativního proudu a jiného způsobu myšlení.

Bouchač

Kam po práci? No do fitka. „Zabušit“ si na strojích. Ale ne 200 na benč, ale hezky vyrýsovat prdelku a six pack. K tomu do sebe otočí dva jonťáky a pokukuje po ostatních samečcích. S některými pak souloží ve sprše. Stačí, když někomu spadne mýdlo…

Ideální auto: Ford Mustang. Vidí v něm obraz sebe sama. Spousta svalů, ale krásně vyrýsovaných. Nemusí být nejrychlejší, ale rád se ukazuje a dává své tělo na obdiv, stejně jako Mustang svůj osmiválec s výkonem 421 koní.

Kočička

Ráno si vezme svá růžová tanga, obtáhlé tričečko, nahodí mejkap a šupky hupky mezi lidi. Když mluví, nenuceně vám sahá na rameno a svůdně zalamuje tlapičku v zápěstí. Popisuje vám, jak byl s přítelem včera večer ve veřejné vířivce a vzrušil se tak, že pak nemohl odejít, protože by všichni viděli jeho krásně pěstěné péro.

Ideální auto: Volkswagen Beetle Cabrio. V růžové barvě. V ničem jiném jezdit zkrátka nemůže ani on, ani jeho čivava.

Tanečník

Kdyby byl ženská, byla by to fakt kočka. Má super postavu, při chůzi kroutí vypracovaným zadkem a neustále má široký bílý úsměv. Vlastně si někdy říkáte, že hezký chlap je lepší, než škaredá ženská. Ale nééé, nééé, zpět do reality.

Ideální auto: Audi TT. Je také tak vyrýsované, tak krásné, ta chůze. Tohle je přesně ten typ gaye či auta, které ženské tolik chtějí.

Autor: Analytik

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nejúspornější auta se spalovacími motory

5 nejbláznivějších aut světa