Další milostný skandál věčného proutníka Borise Johnsona

Britský ministerský předseda Boris Johnson rozhodně není žádný svatoušek, pokud jde o milostný život. Má za sebou dvě manželství a do třetího brzy vstoupí se svou stávající snoubenkou. Kromě čtyř dětí z druhého manželství má Johnson dceru z jedné ze svých aférek.

milostný skandál borise Johnsona

Milostný skandál Borise Johnsona je na stole. Snoubenka Carrie Symondsová mu pak loni porodila šestého potomka. A to ještě zdaleka nemusí být všechno, v poslední době totiž vyplouvají na povrch další a další Johnsonovy milostné aféry a výše zmiňovaná je mezi nimi. Možná se tak objeví další nemanželský potomek.

Milostný skandál Borise Johnsona, jehož druhou protagonistkou je americká podnikatelka Jennifer Arcuriová, trval dlouhé čtyři roky. Boris Johnson byl v té době – mezi roky 2012 a 2016 – primátor Londýna. S Arcuriovou se politik seznámil oficiální cestou na jedné z četných společenských událostí, jichž se jakožto primátor britské metropole účastnil.

Úspěšná podnikatelka v té době vedla londýnskou pobočku své firmy Hacker House, která se zaměřuje na počítačovou bezpečnost.

Nemohl se udržet

Boris Johnson se podle slov Arcuriové doslova nemohl udržet. Když nemohli být milenci spolu, neustále jí psal a žádal po ní nahé fotky. Vzhledem k pracovnímu vytížení a dalším povinnostem se pár scházel jen jednou týdně v londýnském bytě Arcuriové.

Ta pak Johnsonovi skutečně zasílala snímky, na nichž je nahoře bez. Něco takového by od podnikatelky, jejíž firma se stará o zabezpečení dat a bezpečnost na internetu, asi nečekali.

Nutno dodat, že fascinace byla vzájemná. Arcuriová přiznává, že Johnsona po celou dobu vztahu upřímně zbožňovala. Jedenadvacetiletý věkový rozdíl nebyl problémem, politik podnikatelku uhranul hlavně po duševní stránce. Ale brzy došlo i na fyzickou stránku vztahu.

Ten přitom začal jen krátce poté, co se Johnsonovi narodila nemanželská dcera z jiné milostné aféry. Po celou dobu tajeného vztahu byl navíc Johnson ženatý.

FOTO: 123RF

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Britský premiér Boris Johnson má 6 dětí – jedno z tajné aférky

Zasloužilý otec Alec Baldwin má sedmého potomka