Zasloužilý otec Alec Baldwin má sedmého potomka

Reklamy, ve kterých vás Alec Baldwin medovým hlasem nabádá k investici, určitě znáte. Na konci se herec přizná, že ho čeká ještě hromada prádla k vyžehlení. Pokud doma nemá služebnou, rozhodně nepřehání. Se svou sedmatřicetiletou manželkou, instruktorkou jógy Hilarií Baldwin, má totiž charismatický herec hned šest dětí, z předchozího manželství pak i dospělou dceru Ireland. Ale když mluvíme o sedmi dětech, není to tak úplně jednoduché…

alec baldwin

Náhradní mateřství

Hilaria totiž porodila herci jménem Alec Baldwin pět dětí. Nejstarší dceři Carmen Gabriele bude letos osm let. Kromě ní mají manželé čtyři syny – pětiletého Rafaela Thomase, čtyřletého Leonarda Ángela Charlese, dvouletého Romea Alejandra Davida a Eduadra Pao Lucase, který se narodil loni v září.

Veřejnost proto poněkud zmátlo, když se Hilaria nedávno objevila v ulicích New Yorku s dalším novorozencem, tentokrát holčičkou.

Vše se rychle vysvětlilo. Holčička jménem Maria Lucia sice skutečně patří do rodiny Baldwinových, ale narodila se prostřednictvím náhradního mateřství. To se dostalo do všeobecného povědomí i díky seriálu Přátelé, ve kterém Alec Baldwin také hostoval.

Při náhradním mateřství je vajíčko matky uměle oplodněno spermií otce. Pak je vloženo do dělohy jiné ženy, která plod odnosí. Po porodu se dítě dostane do péče biologických rodičů.

Proč se pár, který očividně nemá navzdory Alecově vyššímu s početím přírodní cestou potíže, rozhodl pro tuto netradiční cestu, není jasné. Hilaria si nicméně svou roli matky dvou kojenců naráz užívá. Na Instagramu nedávno publikovala fotky, na kterých postupně kojí obě nejmladší děti. Přiznala přitom, že kojení obou dětí jí poněkud zmáhá.

Není Španělka

Zatímco fotky dětí jsou na internetu obecně přijímané kladně, Hilaria má zkušenosti i s instagramovou aférkou. Podle některých lidí totiž pětinásobná matka zneužívá svůj španělský původ k tomu, aby oslovila fanoušky z Jižní Ameriky. Ze Španělska přitom pochází Hilariina matka, ona sama se však narodila v americkém Bostonu a na Pyrenejském poloostrově ve skutečnosti nikdy nežila.

Hilaria vše přiznala, ale dodává, že má ke Španělsku vřelý vztah a doma s dětmi mluví právě španělsky. V budoucnosti by pak měly chodit do dvojjazyčné školy, kde je výuka vedena i ve španělštině. Ostatně, jména jejích dětí silný vztah ke španělské kultuře potvrzují.

FOTO: dailymail.co.uk

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Dcera Bruce Willise se obléká jako hollywoodská uklízečka

Britský premiér Boris Johnson má 6 dětí – jedno ztajné aférky