Dcera Bruce Willise se obléká jako hollywoodská uklízečka

Slavný herecký pár Bruce Willis a Demi Moore se sice po dvacetiletém manželství v roce 2007 definitivně rozpadl, ale vzešly z něj tři krásné dcery. Nejstarší z nich, Rumer Willis, je letos 32.

dcera bruce willise

Po vzoru rodičů se dcera Bruce Willise Rumer snaží prosadit v showbusinessu, zkušenosti sbírá jako herečka i zpěvačka. Televizní diváci ji znají také z pořadu Dancing with the Stars, americké předlohy českého StarDance.

Uklízečka filmových hvězd? Ne, jejich dcera…

Pokud jde o vzhled, Rumer své geny nezapře. Slavné matce jako by z oka vypadla. Ale vkus po módu podle všeho nezdědila, do ulic Los Angeles totiž vyrazila v outfitu, který ve čtvrti obývané mediálními, filmovými i sportovními hvězdami nosí tak akorát uklízečky.

V lehce průsvitném černém svetříku a lacině vypadajících legínách rodičům určitě radost nedělá. Tím spíše, že černé oblečení doplnila o silné bílé ponožky a nevzhledné pantofle.

Svůj outfit Rumer doplila zlatými šperky, prsteny a charakteristickými náušnicemi, kterých má doslova plné ucho. Nechyběl ani nezbytný doplněk dnešních dní – rouška.

V tomto případě šlo o hnědou roušku podivného střihu, která se ke zbytku oblečení vůbec nehodila. Skutečnost, že Rumer při své procházce vytáhla z nevelké černé kabelky nejnovější model iPhone jen podtrhla absurditu její vizáže.

Psychické potíže a alkoholismus

Za zanedbání zevnějšku možná může skutečnost, že Rumer v době koronavirové pandemie podle svých slov trpí úzkostnými stavy. Na Instagramu přiznala, že se někdy cítí, jako kdyby umírala. V takové chvíli má závratě a srdce se jí rozbuší až nebezpečně rychle. V takových chvílích se snaží hlavně sebrat své psychické síly a soustředit se na přítomný okamžik.

Zdá se, že Rumer zdědila po matce nejen krásnou tvář, ale také predispozice k psychickým potížím. Její matka se se závislostí na alkoholu prala dlouhá desetiletí a odvykačku už má za sebou také Rumer s oběma svými sestrami. Úzkostné stavy či deprese pak abstinující alkoholiky trápí častěji než běžnou populaci.

Rumer přitom na Nový rok oslavila čtyřleté výročí, pokud jde o život bez alkoholu. A jak sama říká, během této doby musela najít způsob, jak se mít i střízlivá ráda taková, jaká je. Učí se také být sebevědomou ženou se vším všudy. Uvidíme, jak s Rumer zamávají další měsíce koronavirových restrikcí, a zda se brzy objeví v nějakém zajímavém filmu.

FOTO: dailymail.co.uk

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT