Lana Del Rey tráví po vydání alba čas se svou maminkou

Pokud by nebylo koronavirové pandemie, po vydání alba Chemtrails over the Country Club by následovala nejprve pořádná oslava, a pak dlouhá koncertní šňůra. Nic z toho pochopitelně není možné. A tak tráví slavná zpěvačka čas poněkud usedlejším způsobem s maminkou a několika nejbližšími přáteli. Tedy když si zrovna nefotí své bujné poprsí na Instagram.

lana del rey

Ven v oblečení na doma

Zatímco nové album boduje v anglické hitparádě i u hudebních kritiků, Lana Del Rey podle všeho nemá co dělat. A tak se poněkud zanedbává. Na rozdíl od jiných celebrit se očividně o svou figuru příliš nestará. A nezdá se, že by si nějak zvlášť hleděla svého šatníku.

Když pak vyrazila s maminkou na kávu do Starbucks a na oběd do restaurace Sweet Butter Kitchen, vypadala, jako kdyby se zapomněla převléct z oblečení na doma.

Fotografové ji zachytili v legínách, které nejsou k její postavě zrovna dvakrát přívětivé, vytahané khaki mikině a černých teniskách se vzorem na patě.

Lana Del Rey se tentokrát neobtěžovala ani s make upem, a tak byste v ní těžko poznali hvězdu pop music, která má za sebou pět velkých koncertních turné a vystoupení na osmi desítkách hudebních festivalů po celém světě. Na rozdíl od svých pěveckých kolegů, kteří na veřejnosti nedají bez roušky ani ránu, si Lana vyrazila „naostro“.

Nuda v době pandemie

Lana se začátkem loňského roku rozešla s policejním seržantem Seanem Larkinem, s nímž randila něco málo přes rok. Přestože kolují fámy o tom, že má Lana nového tajného přítele, zatím se je nepodařilo prokázat, natož odhalit identitu neznámého ctitele. Podle fanoušků si však zpěvačka při práci na novém albu přítele ani nehledala.

Po vydání alba ji tak čeká pandemická nuda. Aby se jí vyhnula, ohlásila Lana nový projekt jménem Rock Candy Sweet. O co konkrétně půjde, zatím není jasné. Nejpravděpodobnější je vydání nového singlu. Na druhou stranu není takový krok bezprostředně po uvedení studiového alba úplně obvyklý.

Pokud by nebylo koronavirové pandemie, po vydání alba Chemtrails over the Country Club by následovala nejprve pořádná oslava, a pak koncertní šňůra.

Nic z toho pochopitelně není možné, a tak tráví slavná zpěvačka čas poněkud usedlejším způsobem s maminkou a několika nejbližšími přáteli. Tedy když si zrovna nefotí bujné poprsí na Instagram.

FOTO: dailymail.co.uk

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Zasloužilý otec Alec Baldwin má sedmého potomka

Dcera Bruce Willise se obléká jako hollywoodská uklízečka