Sexuální skandál v britském X Factoru

Populární talentová soutěž X Factor má za sebou v domovské Velké Británii už patnáct sezon. Za tu dobu vyprodukovala řadu hvězd i hvězdiček, z nichž některé jsou známé i u nás.

sexuální skandál

A podobně jako česká a česko-slovenská verze, také originál plnil stránky bulvárních plátků peprnými skandály. Ten nejnovější se týká sexuálního obtěžování, což je v Anglii téměř tak závažné téma, jako rasismus. Jaký sexuální skandál máme na mysli?

Pětatřicetiletá Katie Waisselová patří do kategorie druhořadých televizních celebrit, a tak se snaží přiživit upadající slávu všemi možnými prostředky. Od jejího prvního úspěchu v X Factoru už uplynulo více než deset let a od té doby nikterak nezaujala.

Má za sebou jeden relativně úspěšný singl, který se dostal na špičku britské hitparády, a také účast v reality show Celebrity Big Brother, kde jsou ve vile namísto běžných smrtelníků zamčeny známé osobnosti. V této soutěži skončila osmá.

Sexuální skandál = trauma, které přetrvává

Katie Waisselová nyní pro letech prohlásila, že jí jeden z produkčního týmu soutěže X Factor seuálně obtěžoval. Dodala, že v první chvíli byla doslova paralyzovaná. A že si ze soutěže kromě otevřených dveří ke slávě odnesla i trauma, která přetrvává od roku 2010 až do dneška. Waisselová nicméně během soutěže o obtěžování mlčela, což vysvětluje tím, že byla těhotná a nechtěla se k incidentu vracet.

Později se pak obávala, že kdyby o obtěžování veřejně promluvila, dostala by se u promotérů kulturních a společenských akcí na černou listinu, a přišla by tak o možnost vystupovat. A to i v případě, že by její nařčení prokázalo.

Jméno údajného sexuálního predátora zveřejněno nebylo, produkční společnost Syco Entertainment, která za soutěží stojí, jej prý zná. Dotyčný prostřednictvím této firmy všechna nařčení kategoricky popřel. Případ by se však měl dostat na stůl britské policie, veřejnost se tak brzy dozví, jak to ve skutečnosti bylo.

FOTO: mirror.co.uk

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Vousatá zpěvačka Conchita se svlékla. Nic horšího jsme dlouho neviděli!

Zpěvačka Beyoncé zase řádí. To si necháte líbit!