Ztrácí se před očima. Adele je hubenější než kdy dřív

Kdysi poněkud korpulentní zpěvačka Adele se doslova ztrácí před očima. Od roku 2019 drží přísnou dietu, během které shodila téměř 50 kilogramů. A zdá se, že nepolevuje. Kypré tvary postupně nahradila nejprve atletickou postavou, a teď už je doslova štíhlá jako lunt. Dokládají to fotografie z losangeleské party Oscarem ověnčeného britského herce Daniela Kaluuyi.

Adele

Hubne od rozvodu

Jedna z nejpopulárnějších zpěvaček současnosti Adele se rozhodla dramaticky změnit životosprávu po rozvodu s bývalým manželem Simonem Koneckim. Ale za prvním shozenými kily nemusela být jen dieta.

Rozvodová řízení nejsou ničím jednoduchým ani u obyčejných smrtelníků. A pokud je ve hře majetek v odhadované hodnotě 140 milionů liber, tedy více než 4 miliardy korun, s člověkem to zamává.

Rozvod však nakonec proběhl relativně klidně, přestože se i vzhledem k velkému jmění manželů protáhl. Svou roli sehrála i skutečnost, že si pár najal mediátory, kteří s rozdělením majetku a dalšími náležitostmi pomohli. Osmiletý syn Angelo James Konecki je pak ve střídavé péči obou rodičů.

Party v Los Angeles

Na uzavřenou party v Los Angeles pochopitelně neměli přístup fotografové. Večírek se konal navzdory protipandemickým opatřením, a tak se odehrál za zavřenými dveřmi. V době sociálních médií ale celebrity nepotřebují novináře, aby se se svými fanoušky mohly podělit o střípky svého života.

Adele se tak objevila na Instastory herečky Amber Chardae Robinsonové. Dvaatřicetiletá pěvecká superstar zářila štěstí a ukázala obličej bez jediného gramu tuku. Další instagramové video zobrazuje Adele, jak postává kousek dál od ostatních hostů. A právě z něj je patrné, jak hubená nyní zpěvačka je.

Někteří fanoušci už se začínají obávat, zda Adele netrpí nějakou poruchou příjmu potravy. Nebyla by první ani poslední hvězdou showbyznysu, kterou by něco takového postihlo.

FOTO: thesun.co.uk

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Parodie na hit zpěvačky Adele. Povedená záležitost!

Prsa, prsa, a zase jenom prsa. Tyhle proslavené krásky jsou kočky i s plochým hrudníkem