Prsa, prsa, a zase jenom prsa. Tyhle proslavené krásky jsou kočky i s plochým hrudníkem

Není potřeba mít kozy jako vozy, abyste uspěli v různých oblastech showbusinessu. Které krásky jsou přitažlivé, a rozhodně mají tu výhodu, že až jim bude sedmdesát, nebudou si prsa máčet v polívce?

prsa

Zde je přehled hříšně krásných žen všeho věku, na kterých velká prsa nehledejte, protože zdědily hrudník po tatínkovi.

P.S. A vůbec to nevadí!

Keira Knightley

Tato úspěšná britská herečka rozhodně nepatří mezi ty, které se stydí za svá malá prsa. Ba naopak! Hvězda Pirátů z Karibiku se nechává fotit pro časopisy pouze v případě, že jí nebudou opticky přikrášlovat její vnady. Ve světě showbusinessu však musí poslouchat. Během natáčení filmu o pirátech jí dávali korzety s vycpávkami.

V reklamních kampaních požadovali, aby na sobě měla jen kšandy – jako v případě reklamy pro Channel, a zde jí pak pomocí photoshopu dokonale přifoukli hrudník. Sama Keira říká, že pro magazíny se nechává fotit pouze v tom případě, že nebudou přikrášlovat nic z jejího těla. Zkrátka a dobře, je to bojovnice za reálný pohled na ženu. Má hrudník po otci, ale na jejím talentu a sex-appealu to vůbec nic nemění. Jen tak dál, odvážná Keiro!

Aneta Vignerová

Jedna z vítězek naší domácí soutěže krásy, sexy černovláska s uhrančivým pohledem, dáma s vytříbeným stylem, a také nositelka malých prsou. To je Aneta Vignerová, která nedávno přivítala na svět svého prvního potomka, kterého si se svým partnerem, scénáristou seriálu Most! Petrem Kolečkem, náležitě hýčkají.

modelka
Aneta Vignerová (zdroj foto: vignerová)

I když se šušká, že v posledních letech Aneta šla na úpravu prsou a nechala si je trochu přifouknout, sama modelka se o tom nikdy nevyjádřila. Rozhodně teď v době těhotenství a kojení nebude mít nouzi o nějaký ten centimetr v oblasti hrudníku. Přejeme jí další profesní i rodinné úspěchy, a dodáváme, že je kočka jako hrom!

Kate Moss

Stala se jednou z nejslavnějších britských modelek. A to i přes to, že její prsa rozhodně nepatří mezi výrazné, které má třeba od přírody naděleno Emily Ratajkowski. Kate Moss předvádí pro přední světové návrháře, a je sexy, i když je majitelkou lentilek pod kobercem.

prsa
Kate Moss (zdroj foto: images.google.com)

Mary-Kate a Ashley Olsen

Známé herečky, které se proslavily již od útlého věku, se sice dnes drží spíše v ústraní, ale všichni si je dobře pamatujeme z doby, kdy jako teenagerky plnily obálky světových časopisů. Tato sexy dvojčata si prošla také stinnou stránkou hollywoodského snu, kdy si zkusila drogy nebo bojovala s poruchami příjmu potravy. Dnes jsou snad opět ve formě, a nutno dodat, že i když nemají napěchovaný dekolt, jsou to pořád stejné krasavice jako dříve.

prsa
Mary-Kate a Ashley Olsen (zdroj foto: images.google.com)

Emma Stone

Znáte tuto kočku, která v roce 2014 získala Oscara za film La La Land? Když se na ni podíváte zboku, těžko byste hledali nějaká prsa. Jasně, s push-upkou vždycky něco najdete, ale ve velké večerní, kdy má tělo obepnuté a vycpávky nechá doma, je Emma plochodrážnice. A nutno dodat, že opravdu překrásná! Emma má nádherné plné rty a podmanivý pohled. Nedivíme se, že je považována za jednu z nejvíce sexy žen mezi celebritami, a to i přesto, že jí příroda v oblasti hrudníku příliš neobdařila. Nám to nevadí a těšíme se na další film!

prsa
Emma Stone není majitelkou velkého hrudníku, na kráse jí to ale vůbec neubírá. (zdroj foto: blesk.cz)

Vanessa Paradis

Těžko byste při pohledu na fotky Vanessy Paradis odhadli, že této krásce bude za pár let padesát. Zachovává si mladistvý vzhled možná i díky tomu, že na její hrudník nepůsobí gravitace. Zpěvačku a herečku, která se již ve svých čtrnácti letech světu představila s hitem Joe le taxi, jako by zub času odmítal navštívit. Že je to kočka, o tom není pochyb.

prsa
Vanessa Paradis je půvabnou ženou. (zdroj foto: images.google.com)

A své o tom ví i její bývalý manžel, známý hollywoodský bouřlivák, Johnny Depp, se kterým má dvě děti. Vanessa je kočka i bez obřích vnad!

Tak co, pánové, která z těchto sexic vás zaujala i přes to, že její hrudník není tou pravou pastvou pro oči horňáků?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Fantastický návod, jak neznámé holce na ulici beztrestně sáhnout na prsa

Nahoře bez! Seriály, kde herečky ukazují prsa!