Producent Přátel: Matthew Perry je na tom lépe než dřív!

Výkonný producent seriálu Přátelé Kevin S. Bright se vyjádřil ke komentářům fanoušků na sociálních sítích. Ti si všimli, že herec, který ztvárnil Chandlera, není zdaleka tak pohotový, jako dříve. Internetoví diskutující také nevybíravě komentovali jeho nezřetelnou výslovnost a poněkud skelný pohled.

matthew Perry

Bright se Perryho zastal. Popsal také, jak vnímal Matthewa Perryho na natáčení nového speciálního setkání i krátce předtím on. V jakém stavu tedy podle něj Matthew Perry je?

I 80 Vicodinů denně

Poté, co začátkem května vyšly první promo rozhovory k setkání ikonické šestice, začali fanoušci na internetu vyjadřovat obavy ohledně Perryho zdraví. Není žádným velkým tajemstvím, že si herec prošel obdobími těžkých závislostí. Propadl alkoholu, ale také lékům na uklidnění a proti bolesti.

Loni v prosinci jeho bývalá manželka Kayti Edwardsová v deníku The Sun tvrdila, že když byl Perry v nejhorší epizodě své závislosti, vzal si 80 Vicodinů za jeden den. Taková dávka by obyčejného člověka mohla i zabít.

 Ostatně, i Perry o svých závislosti v minulosti otevřeně hovořil. V rozhovoru pro BBC dokonce uvedl, že si nepamatuje tři roky z období natáčení Přátel. Absolvoval však odvykací léčbu a od té doby je „čistý“. Lidé z hercova okolí i fanoušci, kteří jej náhodně potkali, však opakovaně hlásili, že závislost se na Perrym ošklivě podepsala. Podle některých komentátorů byla jeho účast na setkání poněkud riskantní.

Daří se mu lépe a lépe

Bright však pro magazín The Hollywood Reporter uvedl, že s Perrym před setkáním opakovaně mluvili: „Matthew se zdá být silnější a v lepší formě než v době, kdy jsem ho viděl naposledy.

A je nadšený z toho, že bude pokračovat v herecké kariéře.“ Kevin, který je komentáři fanoušků poněkud zklamán, má jasno: „A co lidé říkají, to vlastně není důležité. Já k těm komentářům nemám co říct. Snad jen to, že bylo skvělé Matthewa znovu vidět.“

FOTO: dailymail.co.uk

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Producent vysvětlil, proč někteří herci na setkání Přátel chyběli

Přátelé přátel: Jak se daří hercům vedlejších rolí oblíbeného seriálu?