Marvel natočí minisérie hrdinů Avengers, Dwayne Johnson jako komiksový záporák a ochutnávka nových Star Wars

Marvel potvrdil minisérie s hrdiny Avengers, kteří doposud vlastní filmy neměli. Zřejmě bude na co se těšit! Dwayne Johnson se oblékne do černého kostýmu jako komiksový záporák Black Adam, a dorazil první trailer na Star Wars: The Rise of Skywalker, závěr nové trilogie Hvězdných válek.

Marvel natočí po Endgame minisérie s hrdiny Avengers! Dwayne Johnson jako komiksový záporák Black Adam a první trailer na Star Wars: The Rise of Skywalker.

Marvel potvrdil minisérie s hrdiny Avengers

Marvel své plány odhalí až po premiéře Avengers: Endgame. Oficiálně se připravuje snímek Black Widow, takže se filmu dočkala i Scarlett Johansson jako Natasha Romanoff. V plánech je i Doctor Strange 2 a třetí Strážci Galaxie, které opět převzal režisér James Gunn. Další zvěsti se ale potvrdily, a Disney oficiálně přiznal chystané minisérie se známými hrdiny. Tedy ne s těmi „hlavními“, ale těmi, kteří hrají v Marvel Universe druhé housle. Připravují se celkem čtyři hrané seriály, ve kterých uvidíme oblíbené postavy s obsazením, na jaké jsme zvyklí. Minisérii dostane Loki, Falcon & Winter Soldier, Vision & Scarlett Witch a Hawkeye! Skutečně zajímavý nápad, dát více prostoru těm hrdinům, které v Avengers zastiňují ti hlavní. Každá série by měla mít rozpočet kolem 100 milionů dolarů a celkově šest až osm dílů.

Tom Hiddlestone je jako Loki sympaťák a bude jedině skvělé, když dostane víc prostoru. Falcon i Bucky už ve filmech ukázali, že mezi nimi funguje zajímavá chemie a jejich společné dobrodružství by mohlo stát za to. Vision s Wandou by potom zřejmě přinesli i trochu té romantické linie a dost možná budeme svědky jejich vznikající lásky. Otazníkem je potom lučištník Hawkeye. Kdo pečlivě studoval trailery na Avengers: Endgame, všiml si mladé dívky, kterou učí Clint Barton střílet. Podle zvěstí je to Kate Bishop, která v komiksech převzala štafetu a stala se mistryní luku. Pokud Kate skutečně Clinta nahradí, je otázkou, jestli ji nezačne náš lučištník vyučovat už nové minisérii.

zdroj: ProChlapy.cz

Samuel Thomas Wilson/Falcon a Bucky Barnes/Winter Soldier. Převezme někdo z nich štít a bude novým Kapitánem Amerikou? Ve světě komiksu proběhly obě varianty.

Dwayne Johnson se měl objevit v novince Shazam! jako Black Adam

Možná víte, že se Dwayne Johnson v roce 2014 upsal DC Comics, aby ztvárnil jejich záporného hrdinu, kterým je Black Adam. Ten byl původně vytvořen už v roce 1945 jako protivník Shazama, který byl v té době vydáván jako Captain Marvel. Dnešní Marvel získal tohle jméno až v roce 2011 pro svou hrdinku Ms. Marvel, tedy tu, co jsme viděli v kinech. Black Adam byl starověký egyptský princ, a čaroděj Shazam mu daroval superschopnosti. Zatímco Billy Batson/Shazam je získal od řeckých hrdinů, Adam od egyptských bohů.

Dwayne Johnson se měl jako Black Adam objevit už právě v Shazamovi, ale nakonec z toho sešlo a představí se poprvé až ve vlastním filmu. Údajně by totiž jeho příběh neměl být v přímé návaznosti na Shazama, ale bude to prequel, který by se dějově odehrál před ním. Shazam! se nicméně dočkal úspěchu, který je dostatečný na to, aby se začalo pracovat na pokračování. To bylo potvrzeno od Warner Bros. i DC Films a je možné, že se v něm Black Adam objeví také. The Rock má superschopnosti v každém filmu, ale v kostýmu komiksového hrdiny jsme ho ještě neviděli a už vůbec ne jako záporáka. Jako Black Adam si to možná jednou rozdá se Supermanem!

zdroj: ProChlapy.cz

Dwayne Johnson by si to jako Black Adam mohl rozdat se Shazamem i Supermanem najednou. Není už těch superhrdinů trochu příliš?

Star Wars představují závěr aktuální trilogie

Dočkali jsme se první ochutnávky na epizodu IX. Její celý název je Star Wars : The Rise of Skywalker. Upoutávka zatím příliš neodhaluje, jen potvrzuje návrat Lando Calrissiana a Chewieho. Zajímavostí je kus rozpadlé Hvězdy smrti v samotném závěru traileru, a smích císaře Palpatina, kterého se budou muset hrdinové zbavit jednou provždy. Název může znamenat mnohé. Je možné, že se v poslední epizodě obrátí Kylo Ren na stranu dobra? Můžeme doufat, že to nebude takový průšvih jako předchozí Star Ears: The Last Jedi. Snad film spasí to, že na něm dělá skvělý J. J. Abrams.

Pod Hlavičkou Disney vyšel první díl nové trilogie, tedy epizoda VII, v roce 2015. Hlad po Hvězdných válkách byl obrovský, takže se Star Wars: Síla se probouzí ihned katapultovalo mezi nejvýdělečnější filmy všech dob. Kvalita ovšem těžce pokulhává, a fanoušci spokojení nejsou, stejně jako s následující epizodou VIII The Last Jedi. Tyhle filmy zkrátka žádné dějiny přepisovat nebudou a ani není důvod si je pamatovat. Nejlepším, co vzniklo v „nové éře“, tak byl snímek Rogue One: The Star Wars Story (2016).

Disney chce vydělávající značku přirozeně dojit dál, a bez zajímavosti není fakt, že na práci pro nové filmy byli najati scénáristé seriálu Hra o Trůny. David Benioff a D. B. Weiss budou snímky i produkovat, a oba se vyslovili, že Star Wars milují od samého začátku a další příběhy začnou připravovat po dokončení poslední série Hry o Trůny, takže filmy už se nejspíš píší. Mají být úplně oddělené od poslední trilogie. Těžko si tak zatím představit, jakým směrem se dění v předaleké galaxii vydá.

Autor: Eduard Havel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nejočekávanější film roku 2019 se představuje v nových upoutávkách. Avengers: Endgame čekají rekordní tržby! Jaké detaily vám unikly?

Netflix přebírá otěže na poli zábavy. Jeho tržní hodnota přerostla gigant Disney! Nahradí streamování kabelovou televizi?