Ležérní elegance i sportovní styl. To je nová pánská podzimní kolekce značky Sorel

Značka Sorel představuje kolekci pro PODZIM/ZIMU 2017, kterou letos doplnila nově i např. kolekce velice stylových „holínek“ do města i do přírody. Kolekce navazuje na úspěšné modely z minulých let, které dále rozvíjí v duchu svého hesla: styl a ochrana. Co nového nabízí pro pány?

Hvězdná značka Sorel

Značku Sorel zapsaly do historie zimních bot vynikající funkční vlastnosti obuvi. Ty si oblíbily i hvězdy showbusinessu z celého světa. Sorel v žádném případě nezapomíná na módní aspekty a styl a nadále pokračuje v rozšiřování své kolekce o nejrůznější podmanivé vzory, kombinace stylů, materiálů a výšek.

Co přinese podzim

Kolekce Sorel nabízí širokou škálu bot do jakéhokoliv počasí a pro různé účely. Je tak velmi univerzální a vhodná ke každodennímu nošení. Pánská kolekce je postavena na dlouholeté historii funkčních outdoorových bot s moderním vzhledem hodícím se i do ulic. U mužů navíc Sorel rozšiřuje svou podzimní nabídku, která je více stylová, vhodná pro každodenní nošení, a zároveň nepostrádá klasickou funkčnost značky. To oceníme všichni.

Barevná kombinace

Jak už to na podzim bývá, barvy, které hrají prim, jsou hnědá, zelená a černá. Nejinak tomu je i u podzimní kolekce této proslulé značky. Určitě je z čeho vybírat a o kvalitě není pochyb. Hledáte-li pohodlnou a zároveň stylovou obuv, určitě si vyberete. Tady je malá ochutnávka. Ale na webových stránkách najdete mnohem víc. Osobní výběr už necháme na vás.

O značce Sorel

Společnost byla založena v roce 1962 v Kanadě, SOREL přináší funkčnost a dědictví odborného řemeslného zpracování do moderního světa módy, kde se nechává ovlivňovat a inspirovat novou generací vizionářů, dříčů a tvůrců. Tuto inspiraci čerpá již několik desetiletí a dává prostor pro vznik vynikajících nástrojů, které zaručují teplo a funkčnost bot. SOREL i nadále objevuje nové ikonické styly a zároveň tvoří stálé klasiky, které pro svou kombinaci funkčnosti, stylu a ochrany dlouhodobě ničí hranici mezi pojmem luxusní a venkovní bota.

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Boty podle typu zaměstnání. Které jsou pro vás ty pravé?

Troje NEJ boty do sychravého počasí!