Kim Kardashian chystá hned dvě reality show. O vlastním rozvodu

Kim Kardashian, stejně jako zbytek slavného klanu, patří k celebritám nové doby. Na rozdíl od mnoha jiných známých lidí za sebou nemá žádné skutečné úspěchy. Není skvělou herečkou, hudebnicí nebo spisovatelkou. Ale zato se ví o každém jejím kroku – sociální média i vystupování na veřejnosti ovládá jako nikdo jiný. A má cit pro to, jak být středem pozornosti. Že jí nevyšlo manželství s rapperem Kanye Westem, mimochodem už třetím chotěm, asi nikoho nepřekvapí. A její fanoušky nepřekvapí ani způsob, jakým se pár rozhodl pojmout rozvodové řízení.

kim kardashian show

Spory o peníze i o děti

O rozpadu svazku se totiž Kim Kardashian chystá natočit reality show. A pro jistotu hned dvě. Poslední měsíce vztahu přinese pořad Držte krok s Kardashians, který vysílá televizní kanál E! už od roku 2007. Ten by bylo možné přirovnat k časosběrnému dokumentu, kdyby scény v něm nebyly aranžované. Samotný rozvod a soudní jednání pak pokryje samostatný pořad.

U rozvodu půjde nejen o ohromné bohatství, které hvězdný pár nastřádal, ale také o čtyři děti. Kim a Kanye mají dvě dcery, sedmiletou Noth a dvouletou Chicago, a dva syny, pětiletého Sainta a rok a půl starého Psalma. Společné jmění manželů je pak těžké odhadnout.

Může se jednat o částku, která se blíží 200 miliardám korun. Většina majetku přitom připadá rapperovi, který má kromě hodnotného jména a devíti vydaných studiových alb i vlastní módní značku.

Nejhloupější hvězdný pár

Vysokou sledovanost obou reality show podpoří i skutečnost, že Kanye West i Kim Kardashian jsou obecně pokládáni za celebrity, které mnoho rozumu nepobraly. O to zajímavější může být srážka s realitou, respektive se světem zákonů a paragrafů u soudu.

Kim Kardashian má v tomto směru nespornou výhodu, zkušenosti ze dvou předchozích rozvodů, a také skvělou právničku Laura Wasserovou. Ta v minulosti u rozvodu zastupovala třeba Johnnyho Deppa.

FOTO: mirror.co.uk

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Avril Lavigne nesedí v pandemii doma, má nového přítele

Victoria a David Beckham. Jaký je příběh jejich lásky?