Avril Lavigne nesedí v pandemii doma, má nového přítele

Kanadská zpěvačka Avril Lavigne vtrhla mezi hvězdy pop music už před svými osmnáctými narozeninami. Punc výjimečnosti jí na přelomu milénia dodával nejen lehký kanadský akcent, ale hlavně aura rebelství, která z tehdejší puberťačky se skateboardem a kravatou na krku vyzařovala. Z Avril, jakési protiváhy k tehdejším popovým princezničkám v čele s Britney Spears, se stal idol náctiletých.

avril lavigne

Postupem času pochopitelně Avril Lavigne ze svého rebelství poněkud slevila. Můžeme říci, že podlehla tlaku hudebního průmyslu, který si sice žádá provokace, ale chytře dávkované. Nejlépe ve spolupráci s experty na PR, veřejné mínění a sociální sítě.

A tak se Avril z punkerky v kanadách a maskáčích postupně proměnila v k-popovou cukrkandlovou barbínu v růžové sukýnce s podvazky. Ale i to už odvál čas.

Avril Lavigne a Mod Sun

Dnes se Avril snaží vrátit ke kořenům, což se projevuje na její vizáži, tvorbě, ale i milostném životě. Po neúspěšných manželstvích s frontmanem pop punkové skupiny Sum 41 Deryckem Whibleyem a zpěvákem kapely Nickelback Chadem Kroegerem byla Avril chvíli volná.

Její obdivovatelé ale mají smůlu, navzdory všem zákazům vycházení a jiným protipandemickým opatřením si totiž Avril našla nového přítele.

Po jejím boku můžete vídat dalšího hudebníka. Mod Sun, vlastním jménem Derek Ryan Smith, je americký rapper, který není v Česku příliš známý. A také v zahraničí se dostal do povědomí širší veřejnosti spíše společenským životem než hudební tvorbou.

Kromě toho, že krátce randil s bisexuální youtuberkou Tana Mongeau, má za sebou také polyamor vztah, jehož součástí byla herecká superstar Bella Thorne.

Valentýnská romantika v Malibu

Nový pár přistihli fotografové v Malibu na Floridě, když se Avril se svým novým přítelem vydala na romantický valentýnský oběd. I když měli oba hudebníci roušku, nebylo těžké je poznat. Mod Sun se totiž aktuálně pyšní velkým zářivě zeleným „kohoutem“, tedy účesem, který proslavili zejména členové punkových kapel sedmdesátých a osmdesátých let.

A neskončilo jen u oběda v luxusní restauraci SoHo House. Nový pár se na Floridě proháněl ve stylovém nablýskaném kabrioletu a při procházce po Malibu jasně dával najevo, že k sobě patří. Jak dlouho tento vztah vydrží, je ve hvězdách. Bude záležet hlavně na tom, jak se rapperovi podaří překonat své vlastní ego. Už v minulosti mu totiž vadilo, že je jeho partnerka slavnější než on sám.

FOTO: dailymail

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Dwayne Johnson aneb co jste o něm určitě nevěděli

Alexis Bledel: Kam osud zavál upovídanou Rory?