Modelka Hailey Bieber vyrazila do restaurace jen v podprsence

Hailey Bieber dělá všechno proto, aby se definitivně stala celebritou první kategorie. Neteř známého herce Aleca Baldwina se od puberty věnuje modelingu a v roce 2018 se provdala za idol celé jedné generace dívek, kanadského zpěváka Justina Biebera. A svou gloriolu superstar úspěšně buduje na sociálních sítích, velmi aktivní je na Youtube i na Instagramu, kde propaguje i vlastní edici kabelek.

hailey bieber

Kromě toho jako dlouholetá modelka Hailey Bieber pochopitelně moc dobře ví, jak přilákat pozornost bulvárních fotografů.

Restaurace Craig‘s

Jasným důkazem je i její nedávný outfit. Hailey si v pátek večer vyrazila do proslulé restaurace Craig’s v Západním Hollywoodu. Nutno dodat, že návštěva tohoto podniku je sázka na jistotu, pokud chcete být viděni. Před oblíbenou restaurací hvězd hereckého i hudebního nebe narazíte každý večer nejen na fanoušky lačnící po autogramech, ale i na fotografy ze společenských magazínů.

Čtyřiadvacetiletá modelka si podle všeho i během pandemie najde čas na posilování, a tak mohla v odvážném koženém modelu ukázat vypracované bříško. Její outfit se skládal jen z kožených kalhot s vysokým pasem, nepříliš padnoucího rozepnutého kabátu a černé podprsenky. Nechyběla pochopitelně nezbytnost dnešních dní, rouška, respektive respirátor. Nadčasový vzhled doplňovaly výrazné zlaté náušnice.

Kalifornský ráj

Modelka Hailey Bieber, která jinak žije se svým manželem v kanadském Ontariu, tráví poslední měsíce ve slunné Kalifornii. Dodržování pandemických opatření i život v karanténě je tam podstatně příjemnější než v Kanadě, jejíž přístup k pandemii je o poznání přísnější než ten americký.

Haily navíc pochází ze sousední Arizony, a tak je jí kalifornská mírná zima pochopitelně bližší než ta kanadská. Ve Spojených státech také žije většina jejích fanoušků, kterým tak může být Hailey díky pobytu v Kalifornii blíž.

https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-9276503/Avril-Lavigne-new-boyfriend-Mod-Sun-step-romantic-lunch-ocean-Malibu.html

FOTO: dailymail

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Lesbičky mezi celebritami: Smůla, tyhle jsou na ženy!

Gianluca Vacchi aneb prachy, hezké holky a hromada nápadů na blbnutí