Kdo chce být kanec, musí brát steroidů ranec! Pravda o tom, proč kulturisti častěji souloží

Kulťáci. Buď berou, nebo neberou. A když berou, je to na nich dost znát – a to nejen na postavě. Sypači se prý v ložnici nezastaví… Víte, jak a proč anabolika souvisí se sexuální touhou?

„Jsem sedřenej jak prase, ale na sex mám chuť pořád,“ říká jedna hrana té druhé. Ve fitku je chvíli ticho. Pak se kdesi z kouta ozve: „Hele, mám to taky. Stará už říkala, že jí to každej den nebaví.“ Co by na to řekla naše uklízečka? „Kdo chce býti kanec, musí mít steroidů ranec.“ Protože právě po nich je to prý docela fičák. Jak to?

Když příroda nenadělí

Dneska existuje velká skupina látek, která se nazývá anabolické steroidy. Sporťáci, kteří si na ně potrpí, do jejich užívání jdou proto, aby podpořili látkovou výměnu a nabrali svalovou hmotu, což se samozřejmě daří, neboť oproti těm, kdo neberou, je hladina androgenů v krvi i stokrát vyšší než normálně. No jo, jenže vedlejší příznaky si neberou servítky.

Kde kdo se setkává třeba s výrazným nárůstem ochlupení nebo markantním zhoršením pleti, které připomíná pubertální období plné omylů. Jestli to stojí za to, musí vědět každý sám. Navíc je tu jedna věc, která falešně láká další a další ovečky do stáje plného anabolického oparu.

Jsi větší, mocnější a drsnější

Sexuolog Jan Raboch se v jedné ze svých odborných publikací odvolává na průzkum jistého amerického odborného časopisu, který odhalil, jak probíhá sexuální život kulťáků s cejchem nepovolených berliček. Jednak jsou v sexu agresivnější, ale hlavně…

„Byla vyšetřena skupina kulturistů, kteří asi tři a půl roku pravidelně dopovali. Dále byla věnována pozornost jiné skupině kulturistů, kteří ukončili braní steroidů před asi 15 měsíci. Kontrolní skupinu tvořil stejný počet atletů, kteří dosud nikdy neprováděli doping,“ popisuje zmíněný odborník.

V porovnání s oběma dalšími skupinami dopující muži měli výrazně častější pohlavní styk. Také celkový počet orgasmů dosažených buď pohlavním stykem nebo onanií byl u sypačů zřetelně vyšší.

Problémy i v soukromí?

Je to prostě tak, že zvýšené dávky testosteronu stupňují pohlavní pud u těch, kdo berou dlouhodobě a pravidelně. Jestli jásáte, že tohle je konečně způsob, jak si v posteli víc užít, brzděte. Uživatelé anabolických steroidů sice mohou mít chuť častěji, ale taky se potýkají s poruchami ztopoření. V životě je vždycky něco za něco. Což platí i o agresivitě a násilnickém chování, i když souvislost se steroidy zcela prokázána u těchto vlastností nikdy nebyla.

„Dřív, když jsem nic nebral, mi žena říkala, že jsem krotký jako beránek,“ anonymně vypráví maník připomínající wrestlera Hulka Hogana v nejlepších letech.

„Nikdy mě třeba nenapadlo, že bych borce vyškolil na ulici jenom proto, že na mě měl blbý kecy. A teď? Je fakt, že se s tím vůbec nepářu. Mám v sobě něco, co mi nedovolí nechat si všechno líbit. Možná je to fajn, ale tuhle mi moje žena říkala, že jsem nějak průbojnější a drsnější i v tom sexu. Trochu jsem se zarazil, ale nakonec se ukázalo, že mám štěstí. Jí se to prý takhle líbí,“ usmívá se dvojče Hogana.

Tak hlavně aby to moc nepřehnal, chlapec. Vždycky člověk může dopadnout jako exot. Třeba tohle je 10 případů, které hovoří za všechno…

Co vy na to?

Autor: Merlin

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Injekční steroidy. Co se stane, když se netrefíte?

Hrůza a děs! Ženský pod vlivem steroidů