Hrůza a děs! Ženský pod vlivem steroidů

Honba za výkonem. Svaly místo mozku. Zdraví na prodej. Jestli si myslíte, že doba zobání anabolik zmizela jak mávnutím kouzelnýho prutu s koncem východního Německa, tak jste setsakra na omylu. A smutný je, že to svinstvo do sebe cpou i ženský.

Ženy a steroidy

Heidi Krieger: Německej stroj

Systematická a propracovaná struktura dederónskýho dopingu pod vedením experta Ekkarta dělala doslova a do písmene z lidí stroje. A s dávkováním anabolickejch steroidů se začínalo už v útlým dětství, podle výkonnosti daného sportovce někdy kolem 13 – 14 let. To byl případ i nadějný koulařky Heidi Krieger. To, že se z ní stala evropská šampiónka ve vrhu koulí. O tom, že do ní mocipáni východoněmecký atletiky něco pumpujou neměla dlouho ani tušení. Až do chvíle, než na sobě začala pozorovat kromě hory svalů taky další mužský rysy. Navíc měla ráda ženský, ale nepřipadala si jako lesba. Vysvobozením tak bylo předělání na Andrease Kriegera. Nekřápnutý zdraví díky steroidům měla jako ženská a má ho i jako chlap.

Candice Armstrong: Steroidy jí daly penis

Armstrong je od jistý doby synonymem dopingu. Candice byla fakt kočka, hezká blondýnka. Bejvalý londýnský barmance ale přišlo, že i když denně kmitá spoustu hodin za barem, tak že její tělo je málo namakaný, a tak se vydala do fitka a na cvičení, který by jí přineslo větší svaly, se stala prostě a jednoduše závislá. A když jí pak ještě nějaká prostoduchá hora svalů řekla, že jí v tom helfnou steroidy, tak to byl pro Candice začátek konce. I když to prej nikdy neplánovala, tak se pod vlivem vysosanejch hormonů začala přeměňovat v chlapa. Dokonce jí z poštěváku narost třícenťákovej pinďour. Je to děs vidět, jak z pěkný mladý holky je hnusnej skoro třicetiletej chlap. A steroidama se přestat cpát nemůže, přišel/přišla (kdo ví, co je teď vlastně víc) by o to, co chce nejvíc – svaly.

Denise Rutkowski: Děsivej koktejl

Ještě v roce 1993 to byla sexy baba, která skončila druhá na Mrs. Olympia. Pak se o rok později vrátila domu do Texasu, aby tady se vrhla na studium Bible, šíření křesťanství a cestování s gospelovým sborem. Kde ale chudák v knize knih vyčetla, že jí ke šťastnýmu životu pomůže koktejl namíchanej z koňskejch dávek steroidů a hrsti drog, to fakt netušíme. A když si k tomu přidáte ještě její bipolární poruchu, tak je na světě hrůza a děs. Navíc se dostala až do basy, akorát nevíme, jestli toho podivně vyhlížejícího skřítka šoupli na mužský nebo ženský oddělení.

Monica Mollica: (Ne)krása kulturistiky

Její svět je kulturistika. Už ve 14 letech se Mowi, jak si někdy zkráceně a světácky říká, vrhla na trénink. Rodačka ze švédskýho Stockholmu teď bivakuje na Floridě, kde nabízí cvičební poradenství a výživový doplňky. Při pohledu na její neustále kynoucí bicáky, jsme na pochybách, že by v jejím rejstříku nebyly i nějaký ty bobule. Jedno je ale jistý: mezi takový maxi stehna fakt vlízt netoužíme!

Autor: Zvonimír Bláha

Foto: Oddee.com

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Top 13 smrtících hlášek z fitka

Slovník pojmů pro pořádnýho kulťáka