Ex-modelka Katie Price: bankrot je to nejlepší, co mě kdy potkalo

Zdaleka ne každá celebrita se může pochlubit finanční gramotností. A bujarý životní styl slavných lidí často přímo směřuje k bankrotu. V dluhové pasti obvykle končí sportovci, kteří mají po konci aktivní kariéry potíže sehnat další zdroj příjmů, nebo třeba modelky. Ty mají ve světě modelingu podobně krátkou životnost jako fotbalisté na zeleném pažitu.

katie price

O tom, že slávy se člověk nenají, by mohla vyprávět i bývalá modelka a majitelka modelingové agentury Katie Price. Tu potkal bankrot v prosinci roku 2019.

Půlmiliarda v tahu

V době své největší slávy se přitom Price mohla pochlubit majetkem v hodnotě 45 milionů liber, což je téměř půldruhé miliardy korun. Katie Price ovšem své jmění nepromrhala sama. Peníze se jí rozkutálely i díky třem neúspěšným manželstvím a následným nákladným rozvodům. Ale neúspěšné vztahy pochopitelně nejsou hlavní příčinou jejího krachu.

Katie Price se nevedlo ani v podnikání, její modelingová agentura byl jeden velký propadák. I přesto si bývalá modelka užívala života na vysoké noze a k mladistvému vzhledu si dnes dvaačtyřicetiletá matka pěti dětí pomáhala nákladnými plastickými operacemi a procedurami na superluxusních klinikách estetické medicíny.

Závislost na kokainu

Modelky obvykle drogám propadnou během své aktivní kariéry, Katie Price ale začala šňupat kokain až v době, kdy přestala zvládat svou finanční situaci. Od hlubší závislosti jí pak zachránil nedostatek financí. Bývalá modelka přiznává, že v té době byla na úplném dně a nevěděla si rady vůbec s ničím.

Ode dna se jí však i díky vyhlášení osobního bankrotu podařilo odrazit. Dnes tvrdí, že bankrot byl tím nejlepším, co se jí v životě přihodilo. I díky zásahu soudu se jí podařilo urovnat si život, má nového přílete a chystá se vrátit do světa showbyznysu. Ráda by začala vystupovat v televizních pořadech a seriálech.

foto: thesun.co.uk

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Modelka Hailey Bieber vyrazila do restaurace jen v podprsence

Modelka Stephanie Duboisová zemřela po vakcíně AstraZeneca