Seriálová hvězda Jason Segel se rozchází s přítelkyní

Ani seriálové hvězdy nemají na růžích ustláno, když dojde na milostné vztahy. Naposledy se dlouholetý vztah rozpadl Jasonu Segelovi. Toho čeští diváci znají z populárních seriálů, jednu z hlavních rolí si zahrál v sitcomu Jak jsem poznal vaši matku. Vídat jsme ho mohli také v úspěšných seriálech Alias nebo Kriminálka Las Vegas.

jason segel

Věci se mění

Sám Jason Segel bere rozpad vztahu s hereckou kolegyní Alexis Mixterovou s nadhledem. „Věci se zkrátka mění,“ nechal se slyšet na sociálních sítích. Jako první přitom rozchod oznámila Mixterová, když společnou fotku označila jako „snímek dvou nejlepších kamarádů“.

Láska podle ní páru vydržela, ale neprojevuje se ve fyzické rovině. Oba herci plánují, že po rozpadu vztahu zůstanou i nadále přáteli. Zda jde jen o tradiční klišé, to prozradí až budoucnost.

Také vytáhlý sympaťák Segel o teď již bývalé přítelkyni hovoří jen hezky. Zmínil, že se oba partneři ve vztahu rozvinuli a ukazuje se, že každý půjde trošku jiným směrem. To ale podle Segela není nic špatného, takové věci se zkrátka dějí a dva dospělí lidé by je měli bez potíží zvládat. Situaci pochopitelně ulehčuje fakt, že pár nemá žádné děti, a že nejde o rozvod, ale jen o rozchod.

Další rozchod ohlášený na internetu

Způsob, jakým nejprve Mixterová a později i Jason Segel o rozpadu vztahu informovali, jen potvrzuje velký trend současnosti. Celebrity své fanoušky o důležitých změnách, jako jsou právě rozchody, informují přímo prostřednictvím svých profilů na sociálních sítích. V tomto případě sehrál klíčovou roli Instagram.

Novináři pak jednoduše přepisují komentáře z těchto sociálních sítí, a často sdílejí také fotky. Díky tomu se do médií dostane jen to, co si celebrity přejí, aby bylo zveřejněno. Je otázkou, zda mají tento postup na svědomí koronavirové restrikce, nebo jestli se vztah mezi celebritami a novináři skutečně posunul na jinou úroveň.

FOTO: usmagazine.com

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Seriálová hvězda našla ve svém době stalkera!

Hvězda seriálu Riverdale se rozešla s přítelem