Hvězda seriálu Riverdale se rozešla s přítelem

Camila Mendes, známá z populárního seriálu Riverdale, se po necelém roce randění rozchází s fotografem Graysonem Vaughanem. A protože dnešní svět se točí kolem sociálních sítí, veřejnost se o rozpadu vztahu dozvěděla na Instagramu.

riverdale

Camila, hvězda seriálu Riverdale, totiž nedávno smazala všechny společné fotky a odebrala Graysona ze sledovaných účtů. Ale protože jí bývalý přítel neoplatil stejnou mincí, američtí novináři spekulují, že oba umělci zůstanou i nadále přáteli.

Na vině je také pandemie

Tomu ostatně nasvědčují i ohlasy z hereččina blízkého okolí. Ty naznačují, že se bývalí milenci rozešli v dobrém, příčinou rozchodu pak nebyly ani tak hádky a neshody, jako jiný přístup k životu a různá vize budoucnosti.

Zdá se také, že rozpad vztahu urychlila restriktivní protipandemická opatření, která Camilu a Graysona doslova a do písmene oddělila.

Zatímco Camila se v září loňského roku vydala do Kanady natáčet další sérii Riverdale, Grayson zůstal ve Spojených státech. Nedlouho poté zakázala kanadská vláda překračovat společnou hranici s USA. Grayson se v té době v USA věnoval práci uměleckého fotografa, mezi jeho klienty patřily různé známé osobnosti.

Ale pandemie vztahu nepřála ani v jeho počátcích, které spadají do období, kdy Spojené státy ohrožovala první vlna. Během ní zažívala Camila panické ataky a nucenou izolaci i omezení natáčení špatně snášela. Dobrou náladu jí vrátila až částečná rozvolnění opatření a také obnovení natáčení seriálu Riverdale.

Práce jako lék na smutek

Fanoušci seriálu Riverdale se nicméně nemusejí obávat, že by byla pátá série, která měla premiéru na konci loňského roku, tou poslední. Vše směřuje k tomu, aby Netflix natočil také šestou řadu. Na natáčení je navzdory rozchodu připravená i Camila, která bere práci jako lék na smutek. Herečka s brazilskými kořeny totiž svou práci miluje.

FOTO: dailymail.co.uk

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Bena ze seriálu Přátelé hrála řada dětí, hlavně Cole Sprouse

Semir Gerkhan: Jak šel čas s hrdinou ze seriálu Kobra 11?