Jitka Čvančarová: smyslná čtyřicátnice, kterou bulvár nenechá kvůli bujarým vnadám na pokoji! Ona sama se cítí být víc chlap než ženská

Aktuálně ji můžete vidět v seriálu Vdovy, který si pro sebe docela obstojně krade nedělní sledovanost u televizních obrazovek u nás. Tenhle rok už se ale Jitka Čvančarová v jednom odvysílaném seriálu objevila, a byl to často skloňovaný MOST! Co nás na ní fascinuje kromě bujarého poprsí, které jednoduše nejde přehlídnout? Proč se cítí víc jako chlap než ženská a co má její manžel na ní nejraději?

Jitka Čvančarová

Chlap ve smyslném těle?

Smyslně vyhlížející herečka, kterou v poslední době můžeme často okukovat v nejrůznějších seriálech, pochází z Mělníku. Narodila se 23. března 1978. Než se stala „slavnou“ v českých hereckých vodách, vystudovala Střední stavební školu v Mělníku. Není divu,  že zvládne hodně chlapské práce, jak sama přiznala v rozhovorech. V žilách jí zkrátka pulzuje chlapská energie, kterou ne zrovna každý chlap zvládne ukočírovat.

Manžel ji nenutí do hubnutí. Naštěstí!

Sama herečka to přiznává, stejně jako fakt, že pod tvrdou slupkou chlapa v jejím ženském těle se nakonec přeci jen schovává křehká ženská. Tu pravděpodobně objevil její současný partner a manžel, profesionální tanečník Petr Čadek, se kterým jsou nerozlučná dvojka. (Ten ji naštěstí nenutí do hubnutí, za což jsme docela rádi, protože by jinak nemohla předvádět takové ženské proporce, kterými se v současné době necudně chlubí.)

Manžel jí chytá za zadek. Souhlas!

Sama Jitka otevřeně v jednom z rozhovorů pro nejmenovaný dámský časopis přiznala, že manžel jí rád chytá za zadek. A ona si je vědoma toho, že nemá zrovna malé pozadí. Přesto je ráda, že ji nenutí do hubnutí, asi se mu to zkrátka líbí. Každý nemusí vyzábliny. Jsou mezi námi i tací, co rádi cítí maso.

Voják nebo rytíř by měli u Jitky šanci

Herečka se také přiznala, že neumí uznávat umělou autoritu. Kdyby byla Jitka volná, jistou výhodu by mohli mít vojáci v armádě. Herečka je totiž obdivuje. „Tam je všechno přímé, není čas na lhaní a kličkování. Musíte si maximálně vzájemně věřit, když společně riskujete život,“ dala se slyšet. Kromě vojáků také miluje galantní muže. Velmi ocení, když jí chlap pomůže do kabátu. Podobné gentlemany nazývá rytíři. Rytířství podle ní patří k západní kultuře.

Po stavařině herečkou

Ale zpět k herectví. Po stavařině už následovalo muzikálové herectví na Janáčkově akademii múzických umění v Brně. Tady absolvovala v roce 2000, a od té doby nastartovala celkem úspěšnou tuzemskou kariéru. Bezprostředně po škole měla stálé angažmá v Městském divadle v Brně, a v současné době hostuje v několika brněnských i pražských divadlech. Má za sebou také muzikály, a samozřejmě slušnou řádku televizních seriálů. Jitky je zkrátka všude dost a nouzi o práci evidentně nemá.

Kde ji můžete omrknout?

Takový první televizní zářez pro temperamentní herečku byly populární Četnické humoresky, kde se objevila v jedné epizodě. Nebylo to sice poprvé, kdy stála před kamerou, ale nic před tím nestálo za řeč. Aktuálně ji můžeme okukovat v seriálu Černé vdovy, který běží v televizi. Dalším úspěšným kouskem byl poslední odvysílaný seriál, ve kterém se Jitka objevila, a to MOST!, Ten se dočkal, jak všichni víme, nadšených ovací. Jestli nejste nadšenci do seriálů, máme pro vás dobrou zprávu. „Obdařenou“ herečku můžete vidět v televizi prakticky pořád.

Věděli jste, že…

  • Herečka má za sebou i moderování. Bylo to v roce 2004 v pořadu Autosalon, který běží dodnes.
  • V roce 2010 absolvovala taneční show StarDance – když hvězdy tančí. Tam jí to fakt dost slušelo. Jestli jste neviděli, tak videa najdete na internetu.
  • Od roku 2011 je (bohužel) vdaná, svatba byla v Mělníku a jejím manželem se stal profesionální tanečník Petr Čadek. S ním má dvě děti,  Elenu Emilii a Theodora Christiana.

Kořist pro bulvár. Chudák holka!

Jako herečku ji neustále rozebírá bulvár, který řeší její těhotenství, vztah nebo kolísavou váhu. Je pravda, že Jitka už několikrát pěkně zhubla, ale přeci jen si ji všichni pamatujeme spíše jako ženu plných tvarů. A to je dobře, protože takových hereček je na naší scéně obecně pomálu, a ne každý má rád tintítka. Jitka vypadá z profilu skvostně, a nejen z něj. Prostě opravdová ženská. Alespoň na první pohled. Dovnitř nevidíme. 🙂

Autor: Eduard Havel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Salma Hayek: Od kláštera až po nestárnoucí sexy padesátnici! Jaká “náhoda” ji přivedla až do Hollywoodu? Koukněte na její sexy video!

Beyoncé: nejúspěšnější umělkyně všech dob! Čím to, že tahle kočka vydělává stovky milionů dolarů a sbírá jednu cenu za druhou?