Internetová seznamka: Jak uspět. Vyzkoušejte osvědčené tipy

Bohužel současná situace partnerským vztahům příliš nepřeje. Řada dlouholetých partnerů nedokázala překonat vlnu omezování osobní svobody, takže se namísto trápení rozhodli vydat každý svou vlastní cestou. Jenomže člověk je od přírody tvor společenský a v sociální izolaci se nikdo z nás necítí dobře. Jak se ovšem seznámit se ženou v situaci, kdy jsou zavřené bary i divadla? Ideálním způsobem je využít internetové seznamky.

internetova seznamka

Originální a atraktivní osobní profil

Naprostým základem úspěchu na internetové seznamce je atraktivní osobní profil. Žena musí už na první pohled poznat, že vy jste mužem jejího života. Jinak řečeno ji musíte na první pohled okouzlit, protože první dojem můžete udělat opravdu jenom jednou. A i když se to nezdá, internetová seznamka je místem, kde ho lze udělat také velmi dobře.

Na pár minut se zamyslete a napište do svého osobního profilu důvody, proč jste skvělí a proč by s vámi žena měla trávit volný čas. Nezapomeňte také jasně uvést vlastnosti partnerky, kterou na seznamce hledáte. Při velkém množství uživatelů opravdu nemá smysl ztrácet čas konverzací s někým, kdo o vás evidentně nejeví zájem.

Nebojte se ani odhalení vaší osobnosti. Upozorněte na absolvovaná dobrodružství, okouzlete krátkým vtipem nebo jednoduše uveďte, že jste otevřeni všem novým zkušenostem a dalším zážitkům.

Na závěr nezapomeňte ani na kontrolu všech uvedených informací, a to jak z hlediska obsahu, tak z hlediska gramatiky. Hrubky a jasné stylistické chyby totiž žádnou ženu neosloví a váš úspěch na internetové seznamce bude nevalný.

Jakou vybrat fotku?

Nedílnou součástí osobního profilu je kromě popisu zájmů a osobnosti také profilová fotka. Na ní si pravděpodobně budou zakládat zejména ženy, ale i pro některé muže je fotka velmi důležitá. Obrázek o vás na první pohled vypoví absolutně všechno.

Okamžitě se můžete ženě zalíbit, ovšem taky se jí můžete okamžitě znechutit. Šance na obdržení odpovědi od vysněné dívky nebo atraktivní slečny zvýšíte tím, že si na osobní profil nahrajete vtipnou a pozitivně laděnou fotku, na níž se budete usmívat. Úspěšné bývají i fotky, kde jste zobrazeni při provádění nějaké aktivity.

Internetová seznamka a ženy: Vybírejte partnerku se stejnými zájmy

Úspěšnost na internetové seznamce je dost relevantní pojem. Ať už ve virtuálním prostředí hledáte ženu na celý život nebo pouze známost na jednu noc, měli byste si vybírat partnerku s podobnými zájmy. Například pokud chcete cestovat a žena, s níž si píšete, chce založit rodinu, pak velmi pravděpodobně nedojde k vzájemnému pochopení a poznání.

Čas je to nejcennější, co můžeme ostatním lidem nabídnout, a proto nemá cenu jej ztrácet s někým, kdo nemá stejné zájmy a s kým byste si dlouhodobě nerozuměli. Než někomu napíšete, pozorně si pročtěte informace na profilu a zamyslete se nad tím, zda je pro vás daná žena opravdu tou pravou partnerkou.

Nebojte se napsat jako první

Nepsaná pravidla seznamování platí i na internetových seznamkách. Muž je od přírody lovec a žena je ráda dobývána. Nebojte se proto odmítnutí a prolomte komunikační šum první zprávou. Na začátku komunikace byste si ovšem měli dát záležet. Už prvními řádky musíte v ženě vyvolat určitou zvědavost a touhu odkrývat vaše tajemství.

Začněte se bavit o společném zájmu nebo odkažte na něco, co vás na profilu slečny upoutalo. Přidáte-li malý kompliment, neuděláte chybu. Pokud je to jenom trochu možné, vyhněte se otřepaným a trapným frázím, které společnou konverzaci moc neposunou.

I na internetové seznamce můžete potkat lásku svého života. Držte se těchto osvědčených pravidel, buďte pozitivně naladění, a hlavně se nebojte neúspěchu. Jenom málokdo nalezne pravou lásku na první pokus.

FOTO: 123RF

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Tohle rande se prostě nepovedlo. Prozradíme vám, proč tentokrát seznamka selhala a čeho se příště vyvarovat

Manuál komunikace na seznamkách. Nedělejte tyhle chyby!