Nejlepší seznamovací appky – už swipujete?

Počet vztahů vzniklých za pomoci moderních technologií stále roste. Přečtěte si, co se vyplatí používat, aby vám neujel vlak! Tyhle seznamovací appky jedou.

Trh se seznamovacími aplikacemi je momentálně zcela přeplněný. Pryč jsou doby, kdy jsme si psali na webech jako libimseti.cz, dneska se jede mobilně. Jednoduše si stáhnete appku a už jen čekáte na princeznu ze svých snů. Na princeznu na jednu noc.

Ale co si vybrat, aby byl úspěch zaručen? Podívejte se na pár našich tipů a ručíme za to, že dneska večer budou pod postelí dvoje boty!

Tinder – nekorunovaný král

A začneme největším hráčem na trhu. Tinder už několik let mění způsob, jak se lidé seznamují, a to v mezinárodním měřítku. Na mobilu se podíváte na fotku možného protějšku a jednoduše přejedete doprava, když se chcete seznámit, nebo doleva, jestli tu příšeru nechcete nikdy vidět. Děsivě jednoduché. Tyhle úkony, v angličtině nazvané swipe left a swipe right, se pomalu dostávají i do běžné řeči jako nekompromisní odmítnutí či naopak potvrzení zájmu.  Ale i Tinder už trochu vyměkl a zobrazuje taky zájmy, které máte společné. Od loňského podzimu navíc přibyla možnost tzv. super-like. Když se vám někdo opravdu hodně líbí, můžete ho rovnou někam pozvat.

Tinder je nejpoužívanější seznamovací appkou i u nás, takže šance na úspěšný flirt je určitě největší. Ale pozor na konkurenci! Anebo možná dopadnete jako typičtí uživatelé aplikace ve videu:

Hitch – už žádné náhody

Podle známého filmu s Willem Smithem vznikla i aplikace založená na tom, že vaši kámoši přesně vědí, koho potřebujete. Proto si tady nevybíráte vy, nýbrž vaši přátelé z facebooku a dalších sociálních sítí – když si myslí, že by se k vám někdo hodil, dostanete návrhy. Zní to riskantně, svěřit se do rukou zlomyslných kamarádů, ale nezapomeňte, že někdy vidí víc než vy sami…

Match.com – ověřená klasika

Stále ještě žijící legenda mezi online seznamkami. Mobilní appka kopíruje obsah webu a vy si tak můžete kdekoli založit profil a nezávazně hledat protějšek z nepřeberného množství lidí. Sázka na klasiku, která se i navzdory moderním trendům drží na předních místech popularity.

Jaumo – proč chodit daleko

V roce 2014 tahle appka vyhrála dokonce cenu pro nejlepší seznamovací aplikaci pro Android. I tady si samozřejmě můžete vytvořit profil a říct o sobě jen to, co chcete. Důraz je ale kladen na geolokační možnosti telefonů – hned zjistíte, jestli je v okolí někdo, kdo by stál za hřích. Tak proč si cestu z práce nezpříjemnit?

Tastebuds – seznámení ve stejném rytmu

Pokud si myslíte, že vzhled není všechno, Tastebuds se vám bude líbit – tady si totiž vybíráte holky podle hudebního vkusu! Takže pokud nesnášíte rap, nemusíte se bát setkání s princeznou, co má v pokoji plakát Kanyeho Westa. A to je důležitý!

A co si o online seznamkách myslí známý komik Jon LaJoie? Z něj si inspiraci rozhodně neberte!

Máte vy sami s nějakou aplikací zkušenosti? A jak se k celému online svádění stavíte? Rádi si o tom přečteme v komentářích!

Autor: Rimsy

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

8 plus 1 originální aplikace na seznámení

Jak bezpečně zvorat rande. Tady je návod