8 + 1 originální aplikace na seznámení. Zkuste je!

Jste sami? A už jste zkusili internetové seznamky? Tak to je pravý čas na to, přejít k vychytaným aplikacím. Teď už bude seznámení sranda!

Tinder

Tinder je aplikace, která změnila seznamování přes internet. Přihlásíte se, zadáte preferované pohlaví a vzdálenost, do jaké jste schopni ještě dojíždět, a je to. Aplikace vám ukazuje jednu fotku za druhou, přičemž tažením doprava/doleva dáváte najevo, zda se vám daný člověk líbí. Pokud jsou sympatie oboustranné, až tehdy vám aplikace dovolí komunikovat. A vy se můžete domluvit na rande.

www.gotinder.com

BeautifulPeople

BeautifulPeople je sociální síť pro hezké lidi. Bez legrace. Pokud se chcete do BeatifulPeople registrovat, musíte nejdřív projít testem – ostatní uživatelé posoudí vaší fotku a na jejím základě rozhodnou, zda mezi ně patříte. Tenhle mechanizmus by tak měl zaručit, že budete ve skupině vyvolených, které Bůh obdařil výjimečným vzhledem. Ale taky jim udělal nos asi trochu nahoru…

www.beautifulpeople.com

Luxy

Luxy je pak ještě větší extrém než BeatifulPeople. Tady nejde o vzhled, ale o peníze. Aplikace dává možnost seznámit se s vysněným princem, případně vám dohodí nějakou krásnou zlatokopku, která to s vámi za dvě Porsche bude myslet upřímně. Případně Luxy spojí dva lidi se slabostí pro stejné luxusní zboží. Společné zájmy tady totiž nezastupuje hudba či koníčky, ale známé značky jako Bentley Luis Vuitton apod.

www.onluxy.com

Hinge

Hinge nedává dohromady úplné cizince, jako je to v případě ostatních aplikací tady ve článku. Apka zanalyzuje vaše přátelství na Facebooku a na základě toho vám dohodí objekty zájmu. Máte tak jistotu, že jde o vaše přátele, přátele přátel, případně přátele přátelů vašich přátel. To je tak akorát, aby bylo ve vašem rybníce dost ryb, ale zase budete mít jistotu, že to nebude úplně trapné, jelikož jste “v podstatě” kámoši.

www.hinge.co

Bumble

Aplikace Bumble je kopií Tinderu s jedním zajímavým twistem – první slovo musí prohodit žena. Aplikace je pro může i ženy, kteří hledají nějakou známost. Klasicky sledujete fotky a vybíráte z nich lidi, co vás zaujali. Jakmile je zájem oboustranný, aplikace vás spojí. Nicméně, první krok tady musí udělat žena. Pokud se nic nestane do 24 hodin, spojení se přeruší a nic z toho nebude. Muži tedy musí čekat v nejistotě, co se stane.

www.bumble.com

Happn

Asi už se vám stalo, že jste se v tramvaji nebo někde na koncertě zakecali s někým zajímavým, ale nevzali jste si jeho číslo. Možná jste jej zkoušeli hledat přes status na FB, ale nejspíš dost marně. Kdybyste oba dva měli nainstalovanou aplikaci Happn, bylo by to mnohem jednodušší. Apka totiž sleduje, kudy se pohybujete. Pokud tedy cestou do práce narazíte na někoho zajímavého, teoreticky byste jej v Happn měli najít. Tedy za předpokladu, že má aplikaci nainstalovanou.

www.happn.com

Coffee Meets Bagel

Coffee Meets Bagel jde proti konceptu Tinderu. Aplikace vám totiž doporučí jenom jednu známost denně. Není to tak, že byste si olajkovali desítky potenciálních známostí a pak si s každým, kdo se vám ozve, chatovali. Aplikace sama říká, že dává přednost kvalitě nad kvantitou. Doporučí vám tak tu nejlepší shodu na základě vašich atributů, koníčků a preferencí a vy se můžete rozhodnout, jestli se vám líbí či ne. Další tip pak přijde až za 24 hodin.

www.coffeemeetsbagel.com

Bristlr

Bristlr je seznamka pro vousáče. Jasně, lumbersexuálové to prý mají spočítané a mohutné vousy již údajně vychází z módy. Pokud ale jdete do kolen z pořádného kníru, tohle je to pravé místo. A pokud takový knír máte a jste sami, můžete Bristlr vyzkoušet. Jinak aplikace funguje podobně jako třeba Tinder – opět si vyberete pohlaví, o které máte zájem, a zadáte vzdálenost, do které jste ochotni ještě kvůli rande vyjet.

www.bristlr.com

 Cuddlr

BONUS: Aplikace Cuddlr již nefunguje, ale její autoři pracují na nové verzi Spoonr. Původně nešlo o seznamku jako spíš o pomoc lidem, kteří se cítí sami a potřebují obejmout. V rámci Cuddlru jste se tak mohli ukázat jako ten, kdo rád někoho cizího obejme, případně jste tam mohli vyhledat objetí, když jste se cítili smutní. Nebylo v tom žádné seznamování ani nic sexuálního. A překvapivé na aplikaci bylo, že v pohodě fungovala i v Praze.

www.getspooner.com

Tak co, znáte je?

Autor: redakce

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Aplikace, která vám změří sexuální aktivitu

Nejúžasnější mobilní aplikace, která vám vylepší sex