„Vrať se do školy,“ vzkazují fanoušci Justinu Bieberovi

Být celebritou světového formátu není nic jednoduchého. A v éře internetu a sociálních sítí to platí dvojnásob. Každá celebrita je totiž díky nim doslova pod drobnohledem veřejnosti. A protože lidé v době koronaviru doslova prahnou po jakémkoli zpestření nudy a šedi lockdownů, profily hvězd na Instagramu jsou sledovanější než kdy dříve.

fanoušci

Fanoušci kritizují dredy Justina Biebera

Poprask na Instagramu naposledy vyvolala nová vizáž Justina Biebera, na kterou fanoušci reagovali. Sedmadvacetiletá pěvecká hvězda totiž publikovala fotky s novým účesem. Bieber si nechal zaplést dredy, na které jsou zvyklí spíše fanoušci jiných hudebních stylů.

Dredy Bieber doplnil absurdně vypadajícím outfitem, který kombinuje kostkovaný černo-růžový svetr, červené kraťasy a bílé podkolenky.

Pod fotkami se hned objevily komentáře fanoušků. Ke zpěvákově překvapení však až na výjimky negativní. Vadí jim, že si světová superstar jako módní doplněk přivlastňuje atributy, které jsou pro jiné kultury důležité.

Řada z diskutujících dokonce Bieberovi doporučila, aby se vrátil zpět do školy, kde by se dozvěděl o afroamerické kultuře a o tom, co dredy pro černochy ve skutečnosti znamenají.

Konec těžkého období

Sám zpěvák přitom nový účes vnímá jako symbolické zakončení těžkésho období, které má za sebou. Podle vlastních slov ho překonal hlavně díky podpoře své manželky Hailey Baldwin. Se čtyřiadvacetiletou modelkou se oženil v roce 2018 a od té doby působí jako spokojený a stabilní pár. Přesto se Bieber nehal slyšet, že během loňského roku byl „fakt v háji“.

Přesto se Bieberovi podařilo natočit už šesté studiové album Justice, které šlo do prodeje 19. března letošního roku. Na desce je i píseň Unstable, kterou Bieber své manželce věnoval za to, že mu byla oporou v době, kdy byl podle svých slov „tak trochu rozhozený“. Asi nepřekvapí, že jde o vůbec nejemotivnější skladbu celého alba.

FOTO: thesun.co.uk

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Justin Bieber. Fracek, který měl štěstí

Modelka Hailey Bieber vyrazila do restaurace jen v podprsence