Justin Bieber. Fracek, který měl štěstí

Že prachy a sláva ničí charakter? Jó, tak o tom by mohl Justin Bieber vyprávět! Zviditelnila ho máti, chová se jako kterén, ale stejně si o sobě bude myslet, že je zázrak přírody! Pako nebo umělec?

Justin Bieber. Fracek, který měl štěstí.

Dvacetiletý kanadský ucho a pop/R&B zpěvák je jako reklama na americký sen. Tomuhle psychicky narušenýmu floutkovi se sklony k egoismu kariéru nastartovala jeho matka, která se spřátelila s Youtube. Právě tam začala nahrávat synáčkova videa a pokusy o napodobování velkých music hvězd. No, a stal se zázrak. Mezera v šoubyznysu a hlad po nový a sladký tváři udělal svoje.

Šťastná souhra náhod

Netrvalo dlouho a ozvala se mediální společnost s nabídkou spolupráce. Borci Justinovým videím trochu dali šťávu, upravili, co se dá, a převzali produkční záležitosti, takže kanadský mazánek v očích veřejnosti dost prokouknul. Nová image rebelskýho šlušňáka zabodovala a najednou byl o tak zvaně nevinnýho a plachýho hocha zájem.

Chceš slávu? Oslov ten správný dav!

V roce 2009 byla natočená studiová nahrávka s názvem One Time, čímž se zpečetilo zrození světově známý hvězdy. Aby ne. Fanouškovská základna se skládala z křičících holčiček, které stůj co stůj stály o podpis a hojně si stahovaly fotky novýho idolu, kterej nemohl chybět v žádným dívčím pokojíčku.

Mladíček natočil album a na koncertech se usmíval, hejbal bokama a mrkal na všechny strany. To pro úspěch stačilo. Jenže cestování, koncerty a prachy se pochopitelně postaraly o formování floutkovy osobnosti, takže dneska to vypadá tak, jak to vypadá. (Jo, i s tím přifouknutým brabcem v nový kampani Calvina Kleina.)

Na VIP život musíš mít koule

Justin slávu, jako skoro všichni v jeho věku (stačí se podívat na o dva roky starší zpěvačku Miley Cyrus nebo osmadvacetiletou herečku Lindsay Lohan) neunesl a začal chlastat, fetovat a souložit. Skandál střídá skandál a lidi už ho mají dost, neboť se chová jako kretén.

Očividně nepomáhá ani přítomnost jeho někdy přítelkyně a jindy bejvalky Seleny Gomez, která střídavě doufá, že se její miláček probere z agonie, brečí mu na rameni, a pak mu zase nastavuje záda. Věčná škoda, u nás v redakci by měla docela jiný uplatnění! Zkusíme jí zavolat a nalákat na skupinovou párty. Ale zpět k Justinovi

Z jeho příběhu vyplývá: nikdy neser svoji matku, protože ta prostě ví ještě dřív, než si natáhneš svoje první trenky.

A jak to vidíte vy? Je podle vás Justin idiot?

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Problémy dnešních teenage holek

Zavzpomínejme na bravíčko