Psí život? Domácí mazlíčci celebrit žijí v přepychovém luxusu. Že z něj nic nemají jejich paničky neřeší

Celebrity, které jsou slavné jen proto, že jsou slavné, se snaží dost okázale dávat na odiv své bohatství. Když nestačí drahá auta a šperky za miliony? Investují do zvířátek.

Psí život? Domácí mazlíčci celebrit žijí v přepychovém luxusu

Domácí mazlíčci celebrit mají více dovolené než vy. Dvoutýdenní pobyt v luxusním hotelu? Dokonalá péče po čtyřiadvacet hodin denně, nejvybranější pochoutky? A samozřejmě, doprava soukromým tryskáčem a limuzínou přímo do místa téhle pohádkové dovolené. K tomu, abyste si něco takového mohli střihnout, musíte splnit jeden ze dvou předpokladů. Buď být pořádně bohatý, anebo pes zpěvačky Mariah Carey. Ideálně ale obojí.

Dovolená pod psa

Její pejskové si nejprve užívali v hotýlku na jihu Anglie, ale napřesrok vyrazili na prázdniny do Karibiku. Sólo, respektive bez paničky. Prostě paráda. Mimochodem, tahle diva utrácí ročně 46 000 dolarů (1,15 milionu korun) za tým profesionálních drbačů. Není to to, co myslíte. Opravdu jde jen o profesionální maséry, kteří jejím pejskům čechrají srst. Pošušňáníčko. Jinak zmíněné psí dovolené v Carey-stylu přijdou na 4 miliony korun od kusu. Někdo má prostě zvířata hodně rád.

Výnosné zaměstnání? Venčení psů

O tom, jak dokonalou matkou je Britney Spears, se raději rozepisovat nebudeme. Jejím pěti huňatým pejskům ale špatně není. Za venčení každého platí 300 $ denně, a při procházce od patníku k hydrantu asistují i bodyguardi. Hračky pro pejsky? Ale jistě: 25 000 $ ročně. To jsou ty pískací kostičky poseté diamanty? Nejspíš ano.

Když je ze psí boudy dvoupatrová vila

Britney je ale muší váha, když přijde na srovnání s dědičkou hotelové impéria Hilton. Paris Hilton a její nezdolná čivava Tinkerbell to totiž berou hodně vážně.  Psí bouda pro čivavu má podobu dvoupatrového zámku, s vyhříváním, klimatizací, lustry… prostě se vším. Návrh tohohle sídla za 325 000 dolarů zařídil proslavený designér Philippe Starck, který garantuje, že tahle bouda z módy nevyjde.

Psí život? Domácí mazlíčci celebrit žijí v přepychovém luxusu

Zdroj: 123RF.com

Kylie Jenner se taky snažila, a pro svých devět psů nechala postavit devět mini-domů. Ty vypadají jako zmenšené kopie skutečných lidských sídel. Ale proti Paris Hilton je to slabota: žádný křišťál, žádné stříbro…

Čtyřnozí dědicové

Moderátorka Oprah Winfrey není zrovna chudá dáma. Vlastně, její jmění je odhadováno na 3,26 miliard liber. A protože už není nejmladší, myslí na budoucnost. Tedy, na budoucnost svých psů. Zřídila jim svěřenecký fond ve výši 30 milionů dolarů, aby jednou její domácí mazlíčci náhodou neskončili v útulku. Jak šlechetné. Tak nějak ale tušíme, že to jde ještě lépe.

Kočka ze zámku

Až do nedávna tu s námi byl i Karl Lagerfeld, excentrický módní návrhář a miliardář. Podivínský, výstřední chlapík, ale v podstatě sympaťák. Na pejsky nikdy moc nebyl, ale svou kočku Choupette si chtěl vzít za ženu. Jsou dny, kdy ho docela chápeme. Protože ale tenhle sňatek nevyšel, alespoň jí odkázal 3 miliony eur a půlku svého zámku. Není divu, že tahle kočka má na Instagramu přes 100 000 sledujících. Je to prostě dobrá partie.

A co píše váš pes?

Extra tiskového mluvčího a správce sociálních sítí mají i psi Ariany Grande, Miley Cyrus, Jennifer Garner a Jacqueline Fernandez. Rozhodně bychom také neměli zapomenout na Goerge Clooneyho, který se ale vydal trochu jinou cestou. Jeho mazlíčkem bylo do roku 2006 skoro dvoumetrákové prase. Vietnamský pašík Max s ním sdílel i ložnici a vytrvale demoloval nábytek. Clooney jej brával i na dovolenou do tropů. Tryskáčem, který si vypůjčil do Travolty.

Autor: Radomír Dohnal

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Celebrity vám radí, jak máte žít a co nesmíte dělat, samy se tím ale neřídí! Které známé osobnosti se shodily vlastními výroky? 1. část

Milionáři i celebrity klimatické změny neřeší. Ve svých letadlech létají dál, i když se řeší každý gram CO2. Proč to nikomu nevadí