Dánská novinářka při reportáži souložila z respondentem

Dánská novinářka Louise Fischerová pracovně navštívila klub Swingland ve městě Ishøj nedaleko Kodaně na začátku tohoto roku, aby posluchače rozhlasové stanice Radio 4 informovala o znovuotevření klubu po uvolnění protiepidemických restrikcí. Tato rozhlasová stanice naštěstí nepatří mezi ty mainstreamové. I přesto posluchači slyšeli více, než by možná chtěli. Šestadvacetiletá reportérka totiž vedla rozhovor s jedním z návštěvníků večírku, zatímco s ním souložila.

dánská novinářka

Bylo to žhavé a vlhké

Ve vstupu, který byl odvysílán v březnu během ranní show Radia 4 a později sdílen na Twitteru, je slyšet, jak dánská novinářka sténá a její partner zhluboka oddechuje. Rádio 4 k záznamu suše poznamenalo: „Varování: Pro naši reportérku i hosty to bylo žhavé a vlhké.“ O tom, že by si klip neměly pouštět děti, nepadlo ani slovo.

V rozhovoru, který je pochopitelně veden v dánštině, se Louise ptá: „Co právě teď vidíš?“ a muž odpovídá, že se dívá na nádhernou ženu, která ještě swingers klub nenavštívila. V dalších částech je slyšet, jak lidé při sexu lapají po dechu, křičí, vzdychají nebo v rámci hraní rolí mluví sprostě. V dalším prostřihu jeden z hostů říká Louise, že se jim večírky líbí, „protože je tam dobré jídlo a skvělý sex“.

Několikaminutová reportáž, která hodně prozradila

Dánská novinářka Louise strávila v klubu několik hodin. Většinu času věnovala povídání s ostatními účastníky večírku, ale pro potřeby rozhlasu byla reportáž zkrácena na několik krátkých minut. Prozradila také, jak večírek ve skutečnosti vypadá. Hosté si u baru vychutnávají sklenku vína či jiného kvalitního alkoholu, zatímco si vybírají vhodné protějšky. Pak se přesunou do obrovské postele určené ke hrátkám všeho druhu.

Louise k tomu uvedla: „Je to velká postel uprostřed místnosti, pozvali mě nahoru. Chtěli mi ukázat, co se dělá ve swingers klubu, a pak se začali dotýkat mého těla.“ Řekla také, že sex během rozhovoru neplánovala, ale rychle dodala: „Pro mě to bylo velmi přirozené. Je to součást mé práce, že dávám nahlédnout do světa, do kterého nemá přístup každý.“

Tvrdí také, že kdyby se nezapojila, ostatní hosté večírku by jí interview jen těžko poskytli: „Bylo skvělé, že jsem si nějakým způsobem vytvořila důvěru tím, že jsem byla součástí jejich světa.“

Smíšené reakce posluchačů

Přestože některým posluchačům se vstup líbil, na Radio 4 se snesla i vlna kritiky. Stanice i reportérka však svorně prohlásily, že mladou ženu rádio k sexu nenutilo. Vše vyplynulo ze situace. Dánové byli každopádně klipem pořádně zaskočeni.

Jeden posluchač napsal: „Byla to jen záminka pro sex. Bylo to úplně zbytečné.“ Další napsal: „Jsou věci, které mohou dělat jen ženy, hehe. Kdyby v rádiu souložil muž, nejspíš by proti němu bylo zaujaté celé Dánsko.“ Pochvaly se pak objevovaly hlavně na novinářčině Instagramu.

FOTO: thesun.co.uk

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Učitelka v USA svedla patnáctiletého studenta, čeká ji soud

Vysokoškolský profesor odzbrojil střelce na Crawley College