Bohuš Matuš a Lucinka: Jak tento pár zvládal Lucčino těhotenství?

Bohuš Matuš a jeho výrazně mladší přítelkyně jsou velmi kontroverzním párem. Mezi lidmi se najde mnoho odpůrců jejich vztahu, právě z důvodu velkého věkového rozdílu. Bohuš Matuš ani Lucinka na to však nehledí, ve vztahu jsou šťastní a užívají si příchodu miminka.

Bohuš Matuš

Těhotná v šestnácti

Mezi Bohušem a Lucinkou je věkový rozdíl třiceti let, to však páru nebrání v tom, aby si užívali společné chvíle. Ve svoji lásku věří a rozhodli se pro založení rodiny. Ačkoliv by se mohlo zdát, že to Bohuš Matuš toužil po svém potomkovi, ve skutečnosti po dítěti toužila spíše Lucinka. Matuš se dokonce přiznal, že dítě nechtěl.

Lucince se však podařilo ho přemluvit a v šestnácti letech otěhotněla. To se v její rodině nesetkalo s pochopením, matka i otec se o nezletilou dceru strachují, aby celé toto těžké období zvládla. Na druhé straně Matušova rodina přijala oznámení o těhotenství s úsměvem, jeho matka ho také měla v 17 letech, i s otcem se tak těšili na vnouče.

Jak Lucinka zvládla těhotenství? A co Bohuš Matuš?

Sama Lucinka uvedla, že již během dětství toužila po miminku. Dokonce o něj i psala Ježíškovi, samozřejmě netoužila po vlastním dítěti, zřejmě však měla k miminkům kladný vztah již v útlém věku. Není tedy divu, že se do těhotenství vrhla tak brzy.

Ještě donedávna ji však trápilo velké břicho, a tak známé těhotenské chutě, kterým se většina žen v tomto období nevyhne. Naštěstí ale nemá žádné vážnější komplikace a na holčičku.

Lucinka přiznala, že je na Bohuše rázná, nebojí se ho usměrnit a dupnout si, jak to doma bude. To však nevyvolává doma hádky, oba spolu dobře vycházejí. I přes jejich velký věkový rozdíl a nepřející okolí jejich vztah vzkvétá a jsou spolu spokojení.

Jedinou komplikací se v posledních týdnech stávaly její komplikace přirozeně spojené s těhotenstvím. Potýkala se s nevolnostmi a věčnou únavou. Bohuš Matuš jí byl však oporou a pečlivě se o ni staral.

Útok na Lucinku 

Aby té negativity kolem jejich vztahu nebylo málo, před nedávnem nastaly další komplikace. Lucinka si založila instagramový účet, na kterém chtěla sdílet průběh svého těhotenství. To se však nejprve vůbec nesetkalo s pochopením, lidé měli pocit, že v této aktivitě vidí pouze snadný výdělek.

To se Lucinky dotklo, ta totiž neočekávala z Instagramu ani korunu, chtěla se pouze podělit se světem s tímto nezapomenutelným a velmi důležitým obdobím jejího života. Během pár dní získala přes osm tisíc příznivců, kteří chtěli sledovat její těhotenství z první ruky.

Problém s nepřející veřejností se však záhy vyřešil. Lucinčin účet z Instagramu poměrně rychle zmizel. Sama řekla, že nepřidávala nic nevhodného, aby byl důvod ke smazání účtu. Přihlásit se na něj však nemohla, předpokládá proto, že se jí na účet někdo naboural a zrušil ho.

Lucinka si z toho však nic nedělá, sociální sítě ji totiž nikdy moc nebavily, a tak se jí v podstatě ulevilo, že má o starost méně, a může se naplno věnovat miminku.

Bohuš Matuš a náročné stěhování

Pár se v nedávné době přestěhoval do nového bytu. Bylo potřeba všechno zařídit, s čímž jim pomohla Lucinčina rodina. Nejen pro Lucinku to však muselo být velmi těžké, provést takto razantní změnu v době těhotenství, Bohuš Matuš tak na stěhování všech věcí zůstal sám.

Nakonec to však vše zvládli a teď se již zabydlují v novém bytě, nakupují nábytek a užívají si miminka.

I přes to, jak je vztah Bohuše a Lucinky mediálně kritizován, pár se svojí lásky nevzdává a jsou spolu šťastní. Dokonce jsou již více než rok zasnoubení, svatbu však museli odložit na dobu neurčitou. Ačkoliv jim věkový rozdíl v soužití nevadí, Lucčina nezletilost je pro svatbu komplikací.

Pár tak čeká, až Lucinka dosáhne plnoletosti, aby se pak mohli vzít.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Jana Preissová: maminka z komedií je dávno babičkou

Jak dnes žijí hvězdy TV Nova, které znáte z devadesátých let?