Vždy perfektní Beckhamovi? Ustáli nevěru a 23 let manželství

Beckhamovi. Kdo by je neznal. A nemusíte se ani zajímat o sport. Tahle rodina je pojem sám o sobě. Na první pohled mají dokonalý život. Ale co na ten druhý?

Beckhamovi

Fotbal, hudební scéna, showbyznys, s naprostou jistotou víte, o koho jde. David s Victorií a jejich čtyři děti; tři synové a jedna nejmladší dcera, to jsou prostě Beckhamovi.

Svatba nejstaršího syna

Jistě vám neuniklo, že se nejstarší syn Beckhamových, Brooklyn Beckham, v nedávné době oženil. Jeho družkou se stala o čtyři roky starší americká herečka a dcera miliardáře, Nicola Peltz. Pár spolu randil čtyři roky, proto by pro nikoho svatba neměla být překvapením.

svatba
Brooklyn Beckham a Nicola Peltz se nedávno vzali. (foto: instagram/davidbeckham)

Samozřejmě to byla velkolepá záležitost. Svatba se konala na floridském sídle nevěstina otce a Beckhamovic synátor si očividně říkal, na co čekat. Taky chci, abych jednou byl tak šťastně ženatý, jako moji rodiče. Zaručí jim ale společné jmění a sláva celoživotní štěstí, stejně jako Davidovi s Victorií?

David a Victoria

Manželství Beckhamových je známé jako jedno z nejstabilnějších mezi celebritami. David a Victoria jsou spolu již 23 let. Jeví se jako dokonalá dvojice, on krásný a úspěšný, ona krásná a úspěšná. Je jejich život v pozlátku ale opravdu tak bezproblémový a dokonalý, jak se na první pohled zdá? Vypadají jako pro sebe stvoření, jejich život by chtěly miliony lidí po celém světě. No ale perfektní to vždycky nebylo.

Jak David podlehl jiné sukni

Pokud vám nic neříká jméno Rebecca Loos, budete se pravděpodobně divit. Zpětně v roce 2004 hrál ještě David za Real Madrid. V této době mu byla přidělená osobní asistentka, krásná a mladá žena, Rebecca Loos.

Tato dáma se později v několika rozhovorech pro televizi a noviny nechala slyšet, že právě v této době, kdy Davidovi dělala asistentku, s ním měla poměr. Aféra dle jejích slov nějakou dobu trvala a měli spolu být dokonce viděni v nočním madridském klubu a posílat si erotické textové zprávy.

V době, kdy s touto nečekanou informací přišla, Davidovi osobní asistentku již nedělala. Rebecca v jednom z rozhovorů prozradila, že svých činů nelituje, nicméně časem dodala, že s pravdou ven jít tehdy takto napřímo neměla. Obhajovala se, že byla mladá a naivní, že jednala impulzivně a nedomýšlela následky. Nám to ale spíš celé přijde, jako že si musela velké odhalení nevěrného Davida nesmírně užívat a úplně si představujeme Victorii, jak doma pálí její fotografie z bulvárních plátků.

sekretářka
Tahle žena měla svést Davida Beckhama. (foto: instagram/rebecca.loos)

Teď žije Rebecca zcela odlišný život. V roce 2009 se odstěhovala za svým manželem do Norska, kde se živí jako učitelka jógy. Už to ale vždycky bude asistentka, která svedla perfektního pana Beckhama.

Zatloukat, zatloukat, zatloukat

Poté, co tyto pikantnosti vypluly na povrch, vydal David prohlášení, že tato obvinění jsou samozřejmě směšná. Zároveň dodal, že poslední dobou se o sobě a svém soukromém životě dozvídá jen samé nesmysly a lži. Co také jiného říct, když máte doma naštvanou manželku, která si žádá vysvětlení. V té době už měl David a Victoria Beckhamovi dva syny.

Všimli jste si, že reálně tento románek čutálista vlastně nepopřel? Tato příhoda pouze nahrála spekulacím, zatímco se slavný pár odcizil. David přestoupil z Manchesteru United do Realu Madrid a bývalá Spice Girl v té době zůstala v Anglii, kde se věnovala výchově dětí a své kariéře v módním průmyslu.

Další hřebík do rakve manželů Dokonalých

Nejen Rebecca, ale i její bratr se na mediálním hukotu trochu přiživil. V prohlášení novinářům uvedl, že už chápe, proč jeho sestřička chodívala domů s pláčem. Asi to nebylo jen z přepracování, jak tehdy sama tvrdila. Dětem ani Victorii se však nikdy neomluvila, přestože se kála, jak hluboce svého obnažení před médii lituje.

Beckhamovi to ustáli

Dovedete si asi představit, jak si doma podvedená Victoria hryže nehty zlostí, když její manžílek neudržel nádobíčko v kalhotách. Samozřejmě že byla zaskočená a zdevastovaná. Za svého muže se ale postavila a prý mu věří (co jí také zbylo, pokud se jí nechtělo hledat rozvodového právníka). Jako jeden z chabých pokusů uvedla, že ona a David si erotické zprávy nikdy neposílali, tudíž je přece nemožné, aby něco podobného praktikoval s pouhou sekretářkou. Jestli to ale nebylo tím, že Victoria „nic nejím a nikdy se neusměju“ byla chladná jako led.

Beckhamovi
Beckhamovi po třiadvaceti letech. (foto: instagram/davidbeckham)

Celou pravdu tedy znají jen oni dva; David a Rebecca. Snad se tedy třiadvacetiletému Brooklynovi nepřihodí podobný bulvární skandál a jeho manželství zůstane neposkvrněné. Nebo si alespoň najde milenku, ktera si to nechá pro sebe.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Jachta je nuda! Slavní si radši pořizují vlastní soukromý ostrov

Temná minulost celebrit. Co slavní nechtějí, abyste o nich věděli?