ARNOLD SE VRÁTÍ! TERMINATOR: GENISYS UŽ V ČERVNU 2015!

Vždyť nám to říkal. Arnold Schwarzenegger si počtvrté zopakuje svoji nejikoničtější roli kyborga z nedaleké budoucnosti. Terminator: Genisys je připraven vtrhnout do našich kin už 25. června 2015! O co půjde tentokrát?

A je to tady. Pátý film s názvem Terminátor je dotočen. V roli kybernetického organismu se neobjeví nikdo jiný než Arnold Schwarzenegger a zopakuje si již tak počtvrté svojí nejikoničtější roli T-800.

Životní role

Ano, Arnie zazářil v mnoha dalších rolích. První velká pecka byl Barbar Conan. Predátor je zase jeho nejdrsnější snímek vůbec. Arnoldův nejlepší a nejslavnější film je ale jednoznačně Terminátor 2: Judgement Day a žádný ze dvou následujících pokračování ho nepřekonal.

Salvation

Po třetím Terminator: Rise of The Machines, který šel do kin už v době Arnieho guvernérské kampaně, následovalo pokračování, které mělo započít další trilogii. Terminator: Salvation není vlastně špatný film, bohužel mu ale chyběla zásadní esence terminátorských filmů: cestování časem zpět do minulosti. Celý děj se v podstatě odehráva po „soudném dni„, kterému se lidé vysíláním ochránců zpět v čase snažili zabránit. Navíc film postrádal to nejdůležitější: Arnolda.

Těšte se na novou trilogii

Terminator: Genisys bude otevírat novou trilogii. Všechny filmy už jsou údajně napsané a režisér Alan Taylor se dušuje, že dostaneme porci toho, co chceme. Arnold bude hrát starší i mladší verzi T-800 a setkáme se s ním hned v několika časových rovinách, protože děj Terminator: Genisys se bude přesouvat v časech mezi původními filmy. Představte si třeba letošní fenomenální X-Men: Budoucí minulost. Tvůrci v podstatě slibují, že události filmu kromě budoucnosti zasáhnou do známých příběhů z Terminátora a Terminátora 2 a odvodí z nich novou, samostatnou linii.

Jaká je budoucnost?

Arnold je sice trochu starší, kyborgova tkáň ale stárne podobně jako lidská, takže se pod ní skrývá ta samá nezničitelná kostra. Tím je v podstatě vyřešen jeho „starší“ vzhled a o sekvence s „mladším“ T-800 se postarají digitální úpravy. V roli Johna Connora se objeví Jason Clarke (Země bez zákona nebo seriál Chicago: Zákon ulice) a jeho otce, Kyla Reese, si zahraje nepříliš sympatický Jai Courtney (kudrnáč ve Spartakus: Krev a písek nebo syn Johna McClanea v páté Smrtonosné pasti). Do role Sarah Connor obsadili filmaři Emilie Clarke. Pěkné děvčátko toho zatím moc nezahrálo, my si navíc myslíme, že drsnou Lindu Hamilton jde nahradit těžko.

Nicméně, už je dotočeno a nám nezbývá než doufat, že se ten pravý duch Terminátora vrátí, tak jako Arnold! Plnohodnotný trailer ZDE:

https://www.facebook.com/video.php?v=769312289829501&set=vb.749289721831758&type=2&theater

Napsal: Eduard Havel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Avengers: Age of Ultron. Drby, které jste určitě neslyšeli!

Rychle a zběsile 7 aneb co se děje, když zemře herec během natáčení…