Angelina Jolie se chystá předložit důkazy o domácím násilí

Brad Pitt a Angelina Jolie bývali pokládáni za nejhvězdnější pár Hollywoodu. Ale éra Brangeliny, jak se páru přezdívalo, je dávno pasé. Herci se dnes rozvádějí. A protože jejich jmění je bez nadsázky astronomické, nejde o žádnou formalitu. Naopak, z rozvodu se stala nekonečná právní bitva, kterou komplikuje i současná pandemie. Připomeňme, že pár podal žádost o rozvod už v roce 2016.

angelina jolie

Spory o děti

Krátce, co Angelina Jolie a Brad Pitt vyplnily rozvodové papíry, pronikly na veřejnost informace o tom, že se Brad Pitt dostal do hledáčku FBI. Také úřady města Los Angeles přiznaly, že dostaly zprávu o údajném verbálním i fyzickém napadení vlastních dětí, jehož se měla filmová superstar dopustit na palubě soukromého letadla.

Objevily se také informace o tom, že herec měl zneužít svou nejstarší dceru, dnes devatenáctiletou Maddox. K ničemu takovému však podle všech indicií ve skutečnosti nedošlo.

Angelina Jolie má s Bradem Pittem kromě Maddox ještě pět dalších dětí, tři z nich jsou adoptivní. A právě děti, respektive péče o ně a alimenty, které v případě hvězdného páru dosáhnou astronomické částky, jsou důležitou součástí rozvodového řízení.

Zdá se, že v této chvíli jsou v péči Angeliny, která se o víkendu vypravila na nákupy se čtrnáctiletou dcerou Shiloh. Herečka při té příležitosti uvedla, že soudu předloží nesporné důkazy o domácím násilí, jehož obětí byla ona i její děti.

Brad Pitt jde do sebe

Zatímco Angelina se cítí na koni, Brad má podle jednoho ze svých přátel zlomené srdce. K Angelině stále cítí silné pouto a mrzí ho, že celá věc zašla tak daleko. A zdá se, že nejde jen o planá slova. Brad jde totiž do sebe, přestal pít a snaží se vypořádat se svou bouřlivou minulostí.

Je otázkou, zda se mu podaří přesvědčit soud o tom, že není násilník a své děti netýral. Ale protože má na rozdíl od mnoha hollywoodských hvězd čistý trestní rejstřík, jeho šance rozhodně nejsou nízké. Bude tak záležet hlavně na důkazech, které Angelina předloží.

FOTO: dailymail.co.uk

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Kim Kardashian chystá hned dvě reality show. O vlastním rozvodu

Dwayne Johnson aneb co jste o něm určitě nevěděli