Alexis Bledel: Kam osud zavál upovídanou Rory?

A na televizní obrazovky, respektive na internet se vrátila také Gilmorova děvčata. Netflix se před čtyřmi lety rozhodl oblíbený seriál oživit a dopřál mu čtyři nové hodinové epizody, které bychom mohli s trochou nadsázky nazvat Gilmorovými děvčaty po deseti letech.

Osobní život Alexis Bledel

Přestože Alexis začínala jako modelka a herectví se věnovala v rámci dětských dramatických kroužků, v roli celebrity se dobře necítí. Její osobní život neplní stránky bulvárních plátků, nemá za sebou žádné velké skandály ani milostné eskapády. A tak se o ní psalo jen jako o krásné mladé dámě, novináři ji zařadili hned do několika seznamů nejkrásnějších žen světa či Ameriky.

Také její svatba s hereckým kolegou Vincentem Kartheiserem unikla pozornosti většiny médií, stejně jako narození syna v roce 2015. To dokonce média zaznamenala až s více než půlročním zpožděním. Výrazněji se Alexis veřejně projevila jen jednou v kariéře, když před prezidentskými volbami v roce 2012 aktivně podporovala znovuzvolené Baracka Obamy a nabádala své fanoušky, aby úřadujícímu prezidentovi dali hlas.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Jak žijí hvězdy seriálu Krok za krokem – Frank a Carol? Budete zírat

Jak dnes žijí hvězdy TV Nova, které znáte z devadesátých let?