Nejlepší akční filmy na Netflixu: mějte večer plný adrenalinu

Máte před sebou volný víkend nebo jen volný večer, který chcete strávit s pivem u pořádného “akčňáku“ nabitého adrenalinem, krásnými holkami a kapkou americké bizarnosti? Máme pro vás seznam těch nejlepších akčních filmů, jež jsou nyní k vidění na oblíbené platformě jménem Netflix.  

akční filmy na netflixu

Jelikož se streamovací platforma doslova hemží skvělými snímky, není snadné najít jeden, který by plně odpovídal našim představám. Vybrali jsme však nejlepší akční filmy, které se dlouhodobě řadí nejen k nejsledovanějším, ale předně k těm nejoblíbenějším mezi muži.  

Trojí hranice 

Pokud milujete drogové prostředí, zamilujete si určitě i film jménem “Trojí hranice”. Mluvíme o snímku, ve kterém si hlavní roli střihl Ben Affleck. I když je tento herec poměrně zavrhovaný za roli Batmana, v tomto filmovém bijáku obstál opravdu skvěle.  

Film pojednává o členovi zásahové jednotky, který se snaží dostat narkobarona. Pokud jste již dříve viděli seriál Narcos, který je k vidění taktéž na Netflixu, a bavil vás, bavit vás bude i tento film s podobno tematikou.  

6 Underground: Tajné operace 

Mezi stále nejsledovanější akční filmy na Netflixu patří také “6 Underground: Tajné operace”. Jedná se o snímek, který má na svých bedrech Michael Bay, což je režisér skutečně dobrých bijáků. K těm patří kultovní movie Pearl Harbor, u kterého se zvlhčí oko nejednomu mužskému, také Mizerové 1 a 2 či Armageddon, což je další kultovka 

Co se týče tohoto unikátního snímku, který je opět doslova narvaný akcí a adrenalinem, jedná se o snímek o miliardáři, jenž se nechá naverbovat na misi. Úkolem této mise je odstranit diktátora. Už jenom z popisu jde doslova cítit ta akčnost, o kterou opravdu nebude nouze.  

Spravedlnost podle Spencera 

Mezi akční filmy na Netflixu, které se i po nějaké době, co jsou “vypuštěny” ve světě kinematografie, drží na prvních místech žebříčku oblíbenosti patří i snímek “Spravedlnost podle Spencera”. Pokud jste v minulosti viděli film Odstřelovač, pak se vám jistě bude líbit i tento snímek už jenom díky Markovi Wahlbergovi, který si i zde (stejně jako ve druhém zmiňovaném filmu) střihl hlavní roli.  

V tomto případě však mluvíme spíše o dobře provedené detektivce, která každého diváka vtáhne do bostonského podsvětí.  

Vyproštění 

Pokud si chcete pustit skutečně dobrý akčňák i se svou přítelkyní, raději se vyvarujte tomu jménem “Vyproštění”. Hlavní roli si totiž střihnul jeden z bratrů Hamsworthů, o nichž se ví, že po nich ženské doslova letí. Ale jestliže máte volný večer jenom sami pro sebe, bylo by škoda, kdybyste se na tento snímek nepodívali.  

Jedná se totiž o skvělou akční jízdu, při které si vzpomenete na nestárnoucího Johna Wicka. Co na filmu oceníte především, jsou skvěle natočené akční scény.  

Za každou cenu přežít 

Mezi stále oblíbenější filmy patří i ten s názvem “Za každou cenu přežít”. Jedná se o snímek pojednávající o skupině dobrovolníků, jež se účastní výcviku v kanadských horách. Jenže v táboře dojde k tragédii, což povede k jeho opuštění. A najednou začíná boj o přežití.  

Film je opět nabitý nejen působivými scénami, ale také byli do hlavních rolí obsazeni skvělí herci, což jsou dvě podstatné informace zajišťující, že film bude stát za to! 

https://www.youtube.com/watch?v=ELM6WlfCneA&t=4s 

Bestie bez vlasti 

Jestliže jste spíše fanoušky válečné tematiky, pak vás doslova nadchne film “Bestie bez vlasti”. Jedná se o snímek, jenž pojednává o nejmenované západoafrické zemi, kde zuří válka. Děj se však točí kolem dítěte – nebojácného osmiletého Agu, který projde několika rituály, aby se stal ostříleným dětským vojákem.  

I když se jedná o krapet jinou tematiku než uvedené předcházející snímky, film rozhodně také stojí za vidění. 

FOTO: 123RF

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Bizarní filmy, které raději nikdy neměly vzniknout. Už jste je viděli?

Novinky na Netflixu aneb na jaké filmy a seriály se můžete těšit?