Novinky na Netflixu aneb na jaké filmy a seriály se můžete těšit?

Platforma Netflix patří v současné době k nejpopulárnějším internetovým stránkám pro přehrávání filmů a seriálů. Někteří lidé jej dokonce mají mnohem raději než vysílání komerčních televizí a není se čemu divit.

novinky na netflixu

Netflix za mírný poplatek nabízí obrovské množství zahraničních snímků, a hlavně je můžete sledovat prakticky ihned po vydání. Na jaké novinky na Netflixu se těšit nyní?

Sexify

Seriál s podivným a trochu kontroverzním názvem je možné na Netflixu sledovat už od 28. dubna. Jeho zápletka je celkem jednoduchá a už po jejím přečtení dostane chuť usadit se k počítači nebo chytré televizi. Studentka s mizivými milostnými zkušenostmi se chce vyrovnat svým vrstevnicím, a proto přemýšlí, jak sbalit atraktivního kluka.

Nicméně námluvy standardní cestou úplně nevyjdou, a tak se Natalia rozhodne se svými kamarádkami vytvořit aplikaci na prozkoumání intimity. Jejich cílem je mimo jiné optimalizace ženského orgasmu.

My

Máte-li rádi dlouhé psychologické a hodně dramatické horory, pak je film My natočený přesně pro vás. Snímek byl sice natočen už v roce 2019 a premiéru si odbyl v létě téhož roku, nicméně na Netflixu se objevuje až nyní.

Na pohled spokojená a šťastná rodina se vydává na dovolenou do Kalifornie, ovšem všichni v sobě skrývají trauma z dětství.

Ihned po příjezdu je spuštěn nepředvídatelný řetězec událostí, který u rodiny vyvolává silnou paranoiu. Předtucha se nakonec naplní, když na rodinu zaútočí jejich dvojníci se zbraněmi, které se rozhodně nebojí použít.

Velký průvodce spánkem

Spánek je bezpochyby důležitou součástí našich životů. Nicméně v době plné stresu má mnoho lidí problémy s nespavostí, což se logicky projeví na jejich fyzickém i psychickém zdraví.

Netflix ovšem přichází se seriálem Velký průvodce spánkem, kde se v každé epizodě dozvíte užitečné meditační pomůcky, jak si zlepšit spánek. Atraktivní animovanou formou zjistíte, jak správně spát, a navíc se zbavíte všeobecných omylů, které kolem spánkových poruch panují.

Chlorine

Téměř 100minutový snímek byl natočen v roce 2015 v Itálii, kde si také odbyl úspěšnou premiéru. Na filmovém festivalu v americkém Sundance v Utahu pak Chlorine získalo několik ocenění. Jeho režisér byl dokonce nominován na cenu nejlepšího mladého režiséra roku 2015. V online prostoru Netflixu se film objevuje až nyní, s téměř 6letým zpožděním.

Celý příběh sleduje talentovanou dívku, která svůj život zasvětila synchronizovanému plavání. Bohužel musí přestat s aktivním tréninkem, aby se postarala o malého bratra a nemocného otce, protože její matka náhle zemřela.

Seňora Acero

Opět se jedná o starší seriál, který byl ukončen po 5 sériích a více než 350 dílech. Hlavní postavou je atraktivní a inteligentní žena jménem Sara Aquilar. Jednoho krásného dne je její manžel brutálně zavražděn a Sara najednou zjišťuje, že její vyvolený zdaleka nebyl tak úžasný a dokonalý. Byl totiž namočen do obchodu s drogami, který jej nakonec stál život.

Sara se kvůli ochraně malého syna také zaplétá s drogovými kartely a kvůli rostoucí moci se stává trnem v oku místní mafii. Na Sarinu hlavu je dokonce vypsána odměna. Dokáže se mladá žena zachránit?

Anna

Film znázorňující příběh špičkové pařížské top modelky Anny Poliatovy byl natočen už v roce 2019. Anna není jenom krásná, ale náhle v sobě objevuje obrovskou sílu, díky níž se může stát největší a nejšílenější vražedkyní světa.

Dříve křehká dívka se najednou ocitá ve společnosti tajných agentů v centru tajné operace s cílem zničit konkurenční tajné služby. U téhle nervydrásající a napínavé jízdy se určitě nudit nebudete.

Sháníte-li dobré filmy a seriály na dlouhé letní večery, pak věřte tomu, že Netflix je ideální místem. Mezi výše zmíněnými díly si určitě vyberete.

FOTO: 123RF

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Nejoblíbenější seriály na Netflixu nabízí zábavu pro milovníky detektivek

Netflix je nyní dostupný i v češtině. Pro stávající uživatele je ale tato novinka zbytečná. V čem je háček