9 věcí, který chlapi okouknou na ženský jako první. Návod pro ženský!

Kozy nebo zadek – tak by jistě odpověděla ženská na otázku, na co se u ní chlapi koukají nejdřív. Ale omyl! Pánové tvorstva to mají srovnaný trochu jinak. Tenhle seznam by si měla pročíst každá ženská, aby byla takříkajíc v obraze…

Jak koukáme na ženský

Úsměv

Tak to jste jistě nečekali! Fakt je ale úsměv to první, co zabere, při čem chlap zpozorní. Vidí poprvé nějakou ženskou, jejich pohledy se střetnou a ona se lehce usměje. Chlap ví, že tady něco může bejt. Že má cenu sjíždět další podstatný věci.

Oči

Absolutně souvisí s úsměvem. Je skvělý, když se ženská „směje“ i očima. Jsou pak velký a veselý. Vždyť už v legendárních Básnících na to upozorňovali: „Ty máš kukadla jak zrcadla!“ Naši předkové dokonce tvrdili, že oči jsou oknem do duše. Tak je ženský pěkně otevřete.

Vlasy

Proč ženský nosej dlouhý vlasy, i když s nima maj víc práce a starostí? Protože se to chlapům líbí a krásný vlasy dokážou ocenit. A fakt je zbytečná starost, jestli jde o blond, černý nebo zrz – všechny barvy si najdou svý obdivovatele.

Váha

Jo jasně, sorry. Váha je přístroj, ale když hmotnost zní děsně fyzikálně a suše. A chlapa suchara by ženská nechtěla. Stejně tak, jako by chlap nechtěl ženskou jako almaru. Ani druhej extrém,, kdy chrastěj kosti není to pravý ořechový. Chlap má rád, když je na co koukat a za co chytit.

Prsa

Ne, nezapomněli jsme na ně. Jasný, že po celkový rekognoskaci přicházej na řadu i jednotlivý detaily, na který je ten kterej chlap nastavenej. Takže horňáci upřou zrak na prsa. Rozhodně tak nejde o pohled první, to už se spíš dá popsat jako nejdelší.

Co je umělý

Zase je tu úzká souvislost s předcházejícím bodem. Umělý kozy fakt berou jen minoritní část chlapský populace, takže ženský netvrďte, že to děláte kvůli nám. Silikony si pořizujete kvůli sobě, svýmu sebevědomí a kvůli tomu, aby měly na čem držet vaše šaty bez ramínek.

Nejde ale jen o vaše nově vysoustruhovaný dudlíky, nic nám neříkaj ani nafouknutý rty, botoxovej ksichtík, umělý drápy nebo prodloužený vlasy. Zkuste bejt, baby, přirozený a samy sebou.

Nohy

Jasně, nazvali jsme tenhle bod nohy, ale není žádným tajemstvím, odkud kam nohy vedou, takže tady jde i o zadek. Druhá půlka chlapskýho pokolení jsou totiž dolňáci. Takže minisukně nebo kraťásky a ty parníky (sorry lodičky) s podpatkama jsou vítaný. Ale o tom pozdějc.

Pleť

No jasně, to není omyl. Chlapy maj rádi hladkou pleť, hebkou kůži. Takže, dámy, s těma beďarama na zadku něco udělejte a taky si napatlejte nějakej pěknej obličej. A drn v podpaží taky zrovna neletí. I když se nechceme dotknout příznivců přírody. Ovšem je jich opět o dost míň, než těch ostatních. Takže vsaďte na jistotu. Opak můžete dohnat snadno později.

Styl oblíkání

Když je slušnej obsah, měl by mít i pěknej obal – ten přece prodává. Takže si nemyslete, že je nám jedno, co máte na sobě, že stejně myslíme jen na to, jak to z vás co nejrychlejc sundat. Všechno má svůj čas, tak na tepláky na gumu klidně zapomeňte.

Autor: Zvonimír Bláha

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

4 věci, kvůli kterým se těšíme na jaro

Chcete hodně holek? Pište jako pořádnej děvkař!