4 VĚCI, KVŮLI KTERÝM SE TĚŠÍME NA JARO

Předpověď počasí na březen není nijak drastická! Pomalu, ale jistě to začne hřát! Co to znamená? Že čas na outdoor kraviny na sebe nenechá dlouhou čekat! Až puchejř vysvitne, můžete se těšit na tyhle aktivity!

Běhat se dá už teď. Jednak je to podle loňského průzkumu ING Bank Svět spoření nejméně finančně náročný sport (tisícovka respondentů uvedla, že za něj ročně utratí jen 1 600 korun), ale hlavně už slezl sníh. Znamená to tedy, že do práce kde kdo z nás může drandit i na kole. Vyjde to levněji než nafta, která zase stoupá nahoru.

(Mimochodem, cyklistika je na kačky nejnáročnější. Co domácnost, to roční výdaj 6000 korun.) No, a až teplota vyšplhá ještě o pár stupňů výš, začnou venkovní žně! Tyhle!

1. Svaly jako z alabastru

Venkovní posilovací hřiště a fitparky se zanedlouho začnou plnit! Dáváte přednost těmto fitness centrům na čerstvém vzduchu a jste z Prahy? Pak můžete zavítat do parku na Kavčích horách, Letňanského lesoparku či Malešického parku. Radní městských částí Prahy se v tomto směru docela činí! A když žádný takový park v blízkosti vašeho bydliště není? No a? Prolézačky a hrazdy jsou většinou všude. Na nich se dá bez pardonu zabrat taky! (K rozvoji svalů a síly si včas a ještě před příchodem jara obstarejte i kettlebell, což je tak trochu jiná činka.)

2. Honba za celkem bezvýznamnými klenoty

Hledání pokladů? Senzační relax! Beztak jsme si mnozí rádi hráli na Indiana Jonese, když nám mlíko ještě teklo po bradě… A právě na to mysleli tvůrci geocachingu. Pomocí GPS, kterou máme všichni v mobilu, hledáte skryté schránky nazývané cache. (Kde hledat prozradí chytrá aplikace.) Po jejich objevení se zapíšete do bonclistu a popřípadě nalezený poklad vyměníte na něco, co máte u sebe. Výhodou této aktivity je spojení turistiky a sportu. Navíc geocaching můžete provozovat jako poustevník nebo rodinný náčelník.

3. Kuličková nálož

Frustrace z práce se dá jednoduše zahnat nebo rovnou vyřešit za pomoci pár dobře mířených ran. Tento bezkontaktní adrenalinový (a kolektivní) sport je vlastně postaven na želatinových kuličkách s barvivem, které protivníka neskutečně zmydlí. Je super si se zbraní v ruce zařvat: Na, ty hajzle! Takovou úlevu jste zažili naposledy, když vám šel orgasmus dvakrát po sobě.

4. Sex, sex a zase jenom sex

S příchodem prvních jarních paprsků to ještě nepůjde, ale loni na začátku dubna se podle archivu Meteorologického ústavu AV teploty pohybovaly od 16 do velmi příjemných 20 stupňů. A to už je ten správný čas pro zásun někde na odpočívadle. Snad bude i letos počasí přát! Pro všechny případy s sebou v káře vozte piknikovou deku, za kterou se dá zamaskovat, na co vlastně máte chuť!

Jestli to je na vaši rebelskou duši pořád málo, máme pro vás tip. Nic na tom není. Potřebujete jenom rampu, pár náklaďáků a statečnou buchtu. Mrkněte na video, ať víte, o čem je řeč!

A na co se těšíte vy? Vyhrává teplejší počasí, sex venku nebo sport na vzduchu?

Autor: Daniel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Podivná úmrtí související se sportem

Sportovní terminologie v sexu